- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ZuPa_
csendes tag
válasz
Őrült Ödön #975 üzenetére
Köszi szépen, ez rendes tőled, szívesen kipróbálnám a 6000K-sat is. Most előbb megépítem, hogy egyáltalán ki tudjam próbálni, és akkor jelentkezem!
Az a baj, hogy a házamba nem fér bele másképpen. És 2 napja csak ezen dolgozom, szóval nem nagyon lenne kedvem szétszedni az immáron félmázsás szörnyeteget.már a világítás is be van szerelve, sőt minden egyéb alkatrészt is megvettem, szal ez kizárva:S
Holnap megint rakok majd fel képeket, már alig várom, hogy megszólaljonCsapos: Köszi a kontrasztarányos magyarázatot, nem tudtam hogy jön ki, csak sejtettem Ödönnek hála, hogy mi lehet=) Köszönöm!!
-
Rick4
félisten
válasz
Őrült Ödön #975 üzenetére
én nemrég egy sérült antiglare réteget szedtem le egy crt moncsiról. meg lett vakarászva, így helyenként volt, helyenként nem, le kellett kapni. ciftől kezdve autópolír pasztáig mindent kapott, végül a cillit bang hozta le a lényeget, elég korrekten sikerült leszedni, job lett, mint újkorában. ha a panelen csak üveg rész van, érdemes rápróbálni, esetleg egy törött panellel egy próbakört futni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Androidos tablet topic
- Huawei P30 - kell ennél több?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő