- Google Pixel topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
A váz elemei 15mmx15mmx8mmx1,5mm -es i profilból lett összeállítva szegecseléssel.
A fresnel szendvics (fresnel, lcd, fresnel) szintén ebből az anyagból és 15mm X 15mm es sarok profilbol lett összeállítva és csavarozva van a jobb beállítás miatt.
A lapok amik az optikát és a fresneleket, valamint az lcd-t tartja az mattított plexi lapból van.
Rengeteget szívtam a méretre vágással és a rögzítésekkel. De örömmel jelentem, olyan masszív, hogy rá is tudok nehezedni.
Igen az oldalborítást 0,8mm -es alu lapból tervezem, csak legyen meg mindennek a helye. Utána lesz levágva és rögzítve.
Itt jegyezném meg, hogy idáig az egész projektorom 11850Ft -ba fájt csak...optika 5000.-
lcd tv 4000.-
idáig megvett alu anyag, szegecs és csavar: 3000.-
A külső borítás ahogy kiszámoltam 3750 lesz, de ez még változhat.
Illetve még kell a led amit rendelnem kell, de elvileg egy 5000.- lesz az is.
Az erősítő és a táp már elkészült a ledhez korábban itthon talált cuccból, csak a végfok tranyókat kellett megvennem az pedig 1255.- volt.Már csak a csatlakozók kellenek.. na ezt még vennem kell.
Így talán tartani tudom a 25000.- max határt, amiért egy lámpa nélküli projit tudtam volna venni...
De így lesz egy multimédiás tv nézős projim, ami 2.1 es hangrendszerrel lesz ellátva. (200W)
Ha minden jól megy karira már együtt mozizik a család!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi