Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babar001
csendes tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Mikinek azért adnék némi igazat(utánnaolvasás)...Pont mi csináltunk,s én tettem fel ezért pont nekem kell szólni...Nézd meg ezt:
http://prohardver.hu/tema/lcd_projektor_keszitese_diy_projector/hsz_2954-2954.htmlÉn meg megnézném azt a videókarit ami ezt kompenzálja

Nyugi Miki...
-
miki002
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
hát persze !
mindent lehet kompenzálni egy tuti videókártyával!
én akartam segíteni ,de egyre inkább úgyérzem rajtad nem lehet akkor is mész a saját fejed után ! én többet nem reagálok tudatlan és minimális utánnaolvasás mentes kérdéseidre! vagy olvastál ,de nem tudod értelmezni a leirtakat ?! nem értem ! sokan írtak sok okos dolgot és segítségükkel építettük jópáran a projektorokat az ő munkásságuk,önzetlen segíteni akarásuk és leírt gondolataik alapján és a végeredményért mai napig hálásak vagyunk nekik . tudom ez most sértőn hangzik ,de őrült ödön és a többiek iránt érzett tiszteletemből fakadóan annak is szántam !
továbiakban no komment! üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- Metal topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mindent lehet kompenzálni egy tuti videókártyával!
én akartam segíteni ,de egyre inkább úgyérzem rajtad nem lehet akkor is mész a saját fejed után ! én többet nem reagálok tudatlan és minimális utánnaolvasás mentes kérdéseidre! vagy olvastál ,de nem tudod értelmezni a leirtakat ?! nem értem ! sokan írtak sok okos dolgot és segítségükkel építettük jópáran a projektorokat az ő munkásságuk,önzetlen segíteni akarásuk és leírt gondolataik alapján és a végeredményért mai napig hálásak vagyunk nekik . tudom ez most sértőn hangzik ,de őrült ödön és a többiek iránt érzett tiszteletemből fakadóan annak is szántam !
továbiakban no komment! üdv!