- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Érdekes ez a LED-es dolog. Van is kb. 100db nagy fényerejű LED-em (úgy emlékszem 200mW-osok, de lehet, hogy mégis a 300-asok, most nem tudom megnézni).
Csak nem tudom, hogy lesz így az első freshnel lencsével, mert halogénnél az a pontszerű fényforrásból kiinduló, széttartó fénysugarak újra egy pontba (ill. felé) irányítására való.
szerk: hoppá, észre sem vettem, hogy az utóbbi napokban ennyit írtatok (nem otthonról írok, itt nem volt átállítva 30-ról az üzenetlistaméret).
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Hmm, érdekes, 5000 üzemóra szerintem baromi sok egy projektornak, de ha akarsz, mutatok neked a Tungsram (GE) gyártmányai között (de Osram, Philips verzióban is akár) tízezer üzemóra élettartamú fémhalogén lámpát is, nemcsak ötezrest...
A LED jól hangzik, ha nem melegszik, illetve tényleg kevésbé melegszik mint a fémhalogén. Ami miatt aggódom, az a színvisszaadása (ha tudom mit jelent a fényhasznosítás, és tudod hogy lm/W a mértékegysége - márpedig a fentiek alapján tudod - akkor azt is tudod, mit jelent az Ra avagy CRI). Az említett nagy teljesítményű LED-ekről tudsz mondani ilyen adatot, illetve mutatni egy grafikont a spektrumról?)
Nem kötözködni akarok, komolyan érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest