Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hankpoke

tag

válasz Gabrovszky #1895 üzenetére

1 darab projektort se építettem még,röviden ez a válaszom. Építeni akartan,de beláttam hogy LED-esen még nem lehet jót,csak fémhalogénnel. Másik dolog hogy nem vagyok elájulva az LCD-k képminőségétől,igaz most is LCD monitor elött gépelek... (Kényszerűségből használok LCD-t,mert a CRT-t már nem bírta a szemem,és mire kijön a SED/lézer/OLED monitor,tönkre ment volna a szemem)
    Munkatársam szépen elmagyarázta a működést,előnyeit hátrányait a projektoroknak. Egyszerű paraszti logikával magam is rájöttem,hogy az én elvárásaimnak nem felel meg(főleg a kontraszt és a színhűség). 500:1 hez kontraszot nap mint nap nézem és egyszerűen elborzaszt,ebből projektort nem lehet építeni. xVA paneles min 1000:1 kontrasztos LCD már épphogy átcsúszik az elmegy kategórián. Mai napig nem tudom megszokni az LCD hibáit,mert hiába villogott 100HZ-en a monitor,de a színek és a kontraszt ég és föld volt a CRT...
    Ezért van az, hogy nem vagyok jóba az LCD-s projektorokkal. Mondjuk ha leadnám az igényeimet és megfelelne a fekete helyett a szürke nem írnék ennyit.

Ha magasra vetted volna,sorry érte :R . Nem szoktam alakoskodni,mindig megmondom mi a véleményem(sokak örömére :D )

Új hozzászólás Aktív témák