- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrovszky
csendes tag
válasz
Petiapó #1871 üzenetére
Ezert gondoltam a csiszolast: fogod a LED-matrixot, es ugy, ahogy van sikba csiszolod a ledeket. Ha ez nem tetszik, csinalsz hozza egy keretet, es kiontod az egeszet mugyantaval, uveglap a tetejere, es minden LED-nek van kis lencseje. Utobbi szerintem azert nem annyira nyero, mert ha egy LED tonkremegy, akkor az egesz mutatvanyt lehet elorol kezdeni, arrol meg nem is beszelve, hogy tokeletesen egyik megoldas sem fog minden fenyt parhuzamositani - szerintem mindig maradnak kosza fenysugarak. Eppen ezert egyebkent egyre inkabb hajlok az izzok iranyaba. Holnap be is nezek a Tungsram boltba, mit ajanlanak ilyen celra, es mennyiert.
-
Petiapó
tag
válasz
Petiapó #1871 üzenetére
azt elfelejtettem mondani, hogy nem szükséges NASA szintű lencséket előállítani, hiszen, ha semmit nem teszünk elé iszonyú sok fény megy "kárba", szóval értelmes keretek között bármilyen minőségű lencse is sokat dobna a végeredményben. mondjuk ha csak az 50%át fogjuk be a széttartó sugaraknak már az is nagyon ideális...
Sőt én már akkor nagyon vidám lennék, ha például azt a 12foknyi látószöget le tudnánk vinni mondjuk 6-7fok környékére
De elvileg elég ha a LEDek a lencsék fókuszpontjában vannak, mert akkor nagy valószínűség szerint párhuzamos fénysugarakat kapunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest