- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabohun
csendes tag
válasz
ZimmerZoom
üzenetére
Sziasztok!
Most jöttem haza egyből prószáltam a friss ropogós vlencsét amit Polszkitől vettem a mérete 70mm az átmérője 105mm hosszú 3 lencsés cumó,képzeljétek belőttem a fókusztávot, szép éles képet adott,de a falon a sarkainál kör ívet adott le nem a fresnel sarkításáról beszélek,hanem szó szerint mintha lencse formáját követve kör alakot látsz a falon.Vissza raktam a régit ami jóval kisebb és halványabban (fresnel miatt) ,de látszottak a sarkok.
ZimmerZoom köszi az észrevételeket ! A foncsor valóban gyengusz keresek hozzá megfelelőt,de elöbb kipróbálom nélküle Csapos szerint lehet,hogy csak árt ami most benne van.Kondenzort kipróbáltuk Örült Ödönnel és arra jutottunk,hogy ami nekem van 12cm átmérőjü nem sokat ér sőt világosabb lett a papir lap ,ha nem volt benne,AGmár leszedtem.Az biztos ,hogy nagyon sok fény megy veszendőbe.KÉRDÉS! A matt fekete doboz nem nyeli el az ide oda cikázó fény nyalábokat?Csapos megmértem az izzó elhelyezkedését a dobozban és a fresnelek középpontját ,kilőhetjük! 1mm eltéréssel fókuszban vannak egymással .
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi hangfal építés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest