Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankpoke
tag
Üdv mindenkinek!
Ne hülyéskedjunk már,egy gyári projektorban van 200W-os fémhalogén(kb 20.000lm),ami 1000lm vetít a falra, ha 150lm/W-os LED-el számolok(túlhajtott Cree LED) kell ebből kb 110db.
Ha 3 LCD-s trükköt vetjük be,lecsökken a LED db szám igény,mert kiesik a színszűrőből adódó pocsék RGB fény előállítása.Nem tudom hányad részét veszi le a színszűrő,de az biztos hogy sokat.
Lehet LED-es háttérvilágítású projektort építeni,de pont ez a technika teszi lehetővé,hogy feljavítsuk sokkal jobbra a mai projektorokat. Én nem tervezek ilyen projektort építeni,bár ha lenne 3db monokróm LCD-m ingyen vagy kevés pénzből belefognék. Gyakorlatilag az optikai rész nálam megoldott,munkatársam a Műegyetemen ebből diplomázott,bármilyen lencse,prizma optikai elemet meg tud tervezni és le tudja gyártani. Elektronika az én területem,ezt már megoldanám valahogy.
Távolságot mindig 1m kell érteni. Ma pont LED-eket fogunk bemérni,tudjuk a cd értéket,megmérjük rendesen lm-ban is. Beszámolok róla pár szóban mire jutottunk.
Hankp
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- alza vélemények - tapasztalatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- World of Warships
- További aktív témák...
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest