- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Az sem mindegy, milyen pozícióban volt, eshetett-e a belsejébe vízcsepp.
Egy érdekes esetem volt ezzel kapcsolatban, sok évvel ezelőtt. Egy képcsöves 51 centist javítottam, utána miközben betettem az autóba (eső már nem esett, arra vigyáztam), egy bokorról lecseppent egy vízcsepp, a hátsó részére, ahol a rések is vannak. Letöröltem, látszólag nem tűnt vészesnek, vagy azt hittem, úgysem érint áramkört.
Ügyfél lakására felvittem, bekapcsolom, villanás, pukkanás, se kép, se hang. Ott rögtön szétkaptam, mint kiderült, egy vízcsepp pontosan a hálózati Graetz-híd diódáira esett, amitől egyik zárlatos lett, biztosítékot is kinyomta.
Még jó, hogy ennyivel megúsztam, onnan kezdve nyilván jobban odafigyeltem ilyen cseles dolgokra is.
-
MADKING
tag
hat nem tudta vagy nem akarja tudni vagy egyszeruen neki jobban megeri ha gari utan viszed be.
de ez mar az o dolga hogy o mit tud.
en csak azt mondom a mit latok a kepen, 100% csak akkor lehet mondani mi a hiba ha az ember kicserel azt a 1-2 fo alkatreszt.
Axlrose tobbet tudna mondani o a szervizes, en csak amatorkodok ezen a teren hozza kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged