- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
lala666 #12015 üzenetére
Kínából hozatva és saját kezűleg megcsinálva, jóval olcsóbban jön ki!
Pár éve majdnem vettem magamnak itt a HA-n háttérvilágitás javításra szoruló smart TV-t viszonylag olcsón, erre a Black Fridayos új TV-t nem szállítottak le időben az eladónak, így inkább megtartotta a régit!
"Érdekes, hogy a linken a Vestelt szidja valaki, ezzel szemben én LG típushibaként ismerem csak."
Mivel a Vestel gyártja a háttérvilágítást az LG-nek!
-
válasz
lala666 #12011 üzenetére
Írtam az LG-nek. Patikák, 20 percen belül válaszoltak. Adtak egy telefonszámot, hogy ott jelentsem be a hibát és a szervízes egyeztetni fog velem. (Gondolom kijön és megnézi mi a hiba). Előzetes ajánlatot fogok kapni a javításra, és eldönthetem, hogy megér-e nekem annyit vagy sem, az ajánlat ingyenes és nem jár kötelezettséggel. De ha valakinek van már előzetes infója, hogy kb mennyi egy ilyen javítása azt szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest