Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ibrahim

csendes tag

válasz reprokaiser #29 üzenetére

No, meglett az Eizo L568 :)) Hát, szerencsére (eddig) hozza a nevének megfelelő minőséget és teljesítményt. Eszetlen szép képe van, őrület szép és nagyon egynletes színei :DD A gradiensek 99,999%-ban hibátlanok, a fekete az mindenhol korom fekete (de annyira, hogy ilyet lcd-ben még nem láttam), a teljes képernyős szürke és fehér is nagyon homogén. Baromi sok színekkel kapcsolatos tulajdonság állítható rajta. Egyetlen dead pixelem van, de szerencsére az is a balalsó sarokban, és csak 5-10 centiről látható - szóval nem zavaró. A jobb és bal alsó sarkokban van egy (tényleg) alig észrevehető elszíneződés - gondolom a beépített tápegység miatt. Összességében nem tekintem visszalépésnek képminőség terén a Matrox P650-nel meghajtott ViewSonic Pf95-ös CRT-hez képest, ami sztm nem kis szó :) Webre - az eddigiek alapján legalábbis - tökéletes lesz. Profi DTP-re persze azért valszeg soványka lenne.

• ibrahim

csendes tag

válasz reprokaiser #27 üzenetére

''Az egyetlen szempont a te szemed pontja ? menj el és nézd meg magad.''

Szívesen olvasnám az ötleteket, hogy hol van olyan hely - mondjuk - Bp-en, ahol a dtp-sek/designerek számára komolyan vehető kijelzők viszonylag széles skáláját (akár crt, akár lcd) meg lehet nézni működés közben, rendesen belőve. :( Nem sok ilyenről tudok..

Egyébként vicces, hogy 19''-es méretben egyetlen (nem szélesvásznú) lcd-t nem találtam, ami 1280x1024-nél nagyobb felbontást tudott volna. Így meg persze jó bazi nagy pixeleket használnak... Ki érti ezt... :F

Egyébként van vkinek tapsztalata a ksiebb, ''hétköznapibb'' Eizo LCD-kkel? Egy FlexScan L568AS-sel barátkozgatok... Persze webes, és nem print munkákra.

Új hozzászólás Aktív témák