- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Engem a gameloft 2 hét után méltatott válaszra, kértem valami kompenzációt, hogy ez elfogadhatatlan és milyen már hogy két hetet kell várnom az accountomra, és adtak kb 10 cent értékű játékpénzt (úgy hogy emiatt kb 100 dollárnyi event nyereményről maradtam le). Azonnal küldtem is az uninstallt és visszakértem minden egyes fillért amit a játékra költöttem.
-
jonnyjoker01
veterán
Multiplayer, klánharcok, a kraftolásnál megjelenő de nem kraftolható tárgyak és járművek implementálása (pl fegyverek kraftolása nem csak modifikálása, apc kraftolása stb stb), távoli helyek rendes megcsinálása (azaz openworld map létező játékosbázisokkal), többszintes házak, mint ahogy az a régi screenshotokon is látszott stb stb (most csak ennyi jutott az eszembe
)
Ja meg az olajfúrók megcsinálása, mondjuk arról még nagyon kevés információ van, hogy mi is az, de látszólag benne van a játékban (de mégse).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest