Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
petyaman
tag
Nagyon-nagyon örvendek, hogy ennyien ebben a topicban a ''hülyeséget'' boncolgatják /-juk. Nehány észrevétel:
Den, először a hatvanas években kísérleteztek a vízzel hajtott autóval, akkor nem tudom milyen elven. Ami tény, hogy napjaink egyik nagy gépkocsigyártója létrehozott egy közel azonos karakterisztikát produkáló vízmotort, amely a vizet alkotókra bontja (fú, ez a hidrolízis? - nem vagyok biztos benne) és ezt a robbanóelegyet használja, csakúgy mint a robbanómotorok. Ne légy olyan következetesen tagadó, az ÉN legjobb tudomásom szerint ilyen van, sőt többször is volt már, jobb-rosszabb hatásfokkal. Úgy, ahogy étolajjal működő autóval is rója a német utakat egy barkácsmanus. Sültkrumpliszagot áraszt!
Hidegfúzió: nemcsak a bulvármagazinok témája. Komoly dolog, bár jóval kevesebbet tudok róla, mint a vízmotorról. Itt erre is sokan csak a fejüket csóválják, annyira, hogy majdnem leszakad a nyakuk.
Egyébként erről a szellemi belterjességről megemlékeztem már, nem tudunk felszabadultan gondolkodni, mert életünk első pár éve (általános iskola, középiskola, poroszos oktatási rendszer) kőkemény belénk veri a csak szabályok mentén való gondolkodást. Ld. Einstein, mint ilyenkor triviális ellenpélda.
Úgyhogy szabadabban, sokkal rugalmasabban...
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs