- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
petyaman
tag
Nagyon-nagyon örvendek, hogy ennyien ebben a topicban a ''hülyeséget'' boncolgatják /-juk. Nehány észrevétel:
Den, először a hatvanas években kísérleteztek a vízzel hajtott autóval, akkor nem tudom milyen elven. Ami tény, hogy napjaink egyik nagy gépkocsigyártója létrehozott egy közel azonos karakterisztikát produkáló vízmotort, amely a vizet alkotókra bontja (fú, ez a hidrolízis? - nem vagyok biztos benne) és ezt a robbanóelegyet használja, csakúgy mint a robbanómotorok. Ne légy olyan következetesen tagadó, az ÉN legjobb tudomásom szerint ilyen van, sőt többször is volt már, jobb-rosszabb hatásfokkal. Úgy, ahogy étolajjal működő autóval is rója a német utakat egy barkácsmanus. Sültkrumpliszagot áraszt!
Hidegfúzió: nemcsak a bulvármagazinok témája. Komoly dolog, bár jóval kevesebbet tudok róla, mint a vízmotorról. Itt erre is sokan csak a fejüket csóválják, annyira, hogy majdnem leszakad a nyakuk.
Egyébként erről a szellemi belterjességről megemlékeztem már, nem tudunk felszabadultan gondolkodni, mert életünk első pár éve (általános iskola, középiskola, poroszos oktatási rendszer) kőkemény belénk veri a csak szabályok mentén való gondolkodást. Ld. Einstein, mint ilyenkor triviális ellenpélda.
Úgyhogy szabadabban, sokkal rugalmasabban...
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest