- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajdouczy
tag
Szia.
Windows 8.1 rendszer:5623 hozzászólásban osztottam meg az eredeti Windows 8.1 rendszert. Ez egy Biztonsági mentés, amit a Macrium Reflect programmal kell vissza állítani. Ha jól emlékszem ez egy olyan mentés, ami a Windows 8.1 rendszer első beállításától indul majd, ahogy a tabletet megvetted a boltban.
A mega-ról lehet letölteni. Ha kész a letöltés, az ISO fájl tartalmát másold ki egy pendrivre, lehet arra a pendrivra is amire telepítetted a Macrium reflect programot.
Van az ISO-ban egy rövid telepítő útmutató PDF-ben, hogyan kell visszaállítani a mentést.
Windows 10 rendszer:
A Windows 10 rendszert az 5568-s hozzászólásban lévő linkről tudod letölteni.Igaz hogy utoljára 1903 telepítőt készítettem el Lark tabletre, mert azóta sajnos a tablet megadta magát az én hibámból, így már nem tudok Windows telepítő ISO-t készíteni nektek.
Ennyit tudtam most segíteni. jó éjt sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest