Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Igazad van.
W-nek is.
Robajnak is.
Jomagam azert nem jatszom mar regota, mert a legelso topic ugy indult, illetve a team ugy verbuvalodott, hogy akkor jatszunk, ha kedvunk van. En eleg sokat jatszottam, mar azelott is, hogy tagja lettem eme nagyszeru tarsasagnak. Kozrejatszott az is, hogy tavaly nyarat kihagytam, egeszen oktoberig, es mar akkor nem volt meg bennem az a kesztetes, hogy ugyanugy jatszam, mint anno. Magam reszerol elnezest kerek mindenkitol, aki ugy erzi, hogy szo nelkul leptem le. -
HEMP
aktív tag
Bocs, hogy beleszólok, de ugyanaz zajlik nálatok is mint nálunk: fogyunk, sőt lassan már elfogytunk. Néhányunknál jött a baba, egynél most érkezik, és van olyan nap, hét, hogy fontosabb minden más.. ennyi, a nagybetűs élet lenyel mindenkit előbb-utóbb.
A másik oldalról nézve, viszont mindenki arra ér rá, amire szán időt. Ezen nem érdemes hajbakapni, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs