Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
mint írtam Robajjal már nem vagyok hajlandó közös játékra, maximum ha az ellenfélben van (értsd waron másik klánban esetleg, bár akkor sem szívesen)
Ha kell szívesen lemutollek Téged ventriről (ebben nem vagyok biztos van ilyen) - vagy mint anno W egyből úgy jössz fel, h. muteolva vagyok - meg akárkit aki kéri, ha nem hallasz és nem írok, akkor szerintem nem lenne semmi gond velem. Mivel páran megengednék ventris hangomat, így még infót is tudnék küldeni rajtuk keresztül. Remélem így megfelel(ne) Neked és Zsadinak is. Feltéve ha nem a velem való játékot, hanem a hangomat/beszédemet stb. útáljátok. -
FlasH-BacK
senior tag
(nem hinném hogy sok embert érdekelne hogy kivel warozok amíg más sincs pl a saját ventrinken.. egyébként természetesen ha nálunk megvan a csapat akkor a lámpás társasággal leszek. tudtommal nincs tiltva a ''kétklánúság''.
ja és Loha kérdezte hogy van-e kedvem csatlakozni hozzájuk, én meg gondoltam megragadom a lehetőséget hogy egy aktív társasággal játszhassak. sajna/szerencsére elég sok estémet tölthetem játszással, amihez nem árt egy AKTÍV klán. de ha megsértettelek azzal, hogy nem szóltam, akkor utólagosan elnézésedet kérem.)
Robajról meg annyit, hogy szerintem ráférne egy kis fegyelmezés, mert a corpsosoknál nem tanul elég tiszteletet
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hálózati / IP kamera
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest