Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
mint írtam Robajjal már nem vagyok hajlandó közös játékra, maximum ha az ellenfélben van (értsd waron másik klánban esetleg, bár akkor sem szívesen)
Ha kell szívesen lemutollek Téged ventriről (ebben nem vagyok biztos van ilyen) - vagy mint anno W egyből úgy jössz fel, h. muteolva vagyok - meg akárkit aki kéri, ha nem hallasz és nem írok, akkor szerintem nem lenne semmi gond velem. Mivel páran megengednék ventris hangomat, így még infót is tudnék küldeni rajtuk keresztül. Remélem így megfelel(ne) Neked és Zsadinak is. Feltéve ha nem a velem való játékot, hanem a hangomat/beszédemet stb. útáljátok. -
FlasH-BacK
senior tag
(nem hinném hogy sok embert érdekelne hogy kivel warozok amíg más sincs pl a saját ventrinken.. egyébként természetesen ha nálunk megvan a csapat akkor a lámpás társasággal leszek. tudtommal nincs tiltva a ''kétklánúság''.
ja és Loha kérdezte hogy van-e kedvem csatlakozni hozzájuk, én meg gondoltam megragadom a lehetőséget hogy egy aktív társasággal játszhassak. sajna/szerencsére elég sok estémet tölthetem játszással, amihez nem árt egy AKTÍV klán. de ha megsértettelek azzal, hogy nem szóltam, akkor utólagosan elnézésedet kérem.)
Robajról meg annyit, hogy szerintem ráférne egy kis fegyelmezés, mert a corpsosoknál nem tanul elég tiszteletet
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hyundai, Kia topik
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- AliExpress tapasztalatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs