- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne idegeskedj.Én most jatszottam Cod2 zászlosat.Már vezettek 8:1 arányban el kell ismernem megérdemelten mert jók voltak.Szervezetten és okosan csinálták.Mi meg mint a Birkák mentünk ki merre látott.
De azért az ellefél között volt egy srác aki abbol üzőtt sportot,hogy bejőtt oda ahol ''ujraéledsz'' majd ott mindenkit halomra lőt.Mjad megkértem ebből ha lehet ne csináljon sportot mert nem igazán sportszerü.
Azt írta nem nyavajogjak hanem játszak és ha nem tetszik huzzak a picsába.
Azért néha azt kivánom Jézuskától ,hofy fussak vele élőben is őssze.Ugy pofán verném a csunya beszédért,hogy taknya menetet vágna a nyakán.Rühelem ha egy forumon mások előtt valakit leanyáznak ill le Buziznak.Nos ez ment ott 1 órán keresztül.
Eljőttem elegem volt a taknyokból nevetséges sehol se lehet tisztán értelmesen játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- Lexus, Toyota topik
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest