Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josh
tag
válasz
Ariadne #2583 üzenetére
De akkor miért nem írják bele a hirdetésbe, hogy csak bérleti jog? Ja amúgy, ezt ilyen ingatlanközvetítő iroda hirdeti. Nekik sem tűnt fel? Jó persze, láttam én már olyan hirdetést, hogy 2,1 mill volt a hirdetésben, aztán felhívtam, mondta a nő, hogy 21 millió. Mondtam, neki, hogy köszönöm majd, még átgondolom.
Komolyan mondom, ezzel szegény 23 éves feltörekvő értelmiségű emberek álmait lehet összetörni, hát még az enyémet.
-
Josh
tag
válasz
Ariadne #2570 üzenetére
Ha kihámozod a rosszul feladott hirdetéseket, és a fáskamrákat, garázsokat, akkor lehet kapni 20-24 négyzetméteres garzonlakásokat, lepukkant állapotban, Bp. nem éppen felkapott környékein. Blaha, Teleki tér, Diószegi Sámuel utca, szal. csak igazán keménykötésűeknek ajánlott.
Köszi a segítséget.
-
Josh
tag
válasz
fokukac #2559 üzenetére
Tehát ha teszem azt egy 2 milliós lakást akarok venni, akkor a vételáron felüli költségek:
Illeték: 40.000 Ft.
Ügyvédi ktg.: (0,5-1%): 20.000 Ft.
Tulajdoni lap kikérése: 4000 Ft (számoljunk 3 alkalommal, szal 12.000 Ft)A tulajdoni lap kikérése azt jelenti, hogy az adott ingatlanhoz tartozó lapot lefénymásolják, és hazavihetem?
Szal. egy 2 milliós lakás esetében max. 75-100 E Huf-ból megúszható?
-
Josh
tag
Valaki le tudná írni nagyvonalakban, hogy hogyan zajlik egy lakásvásárlás onnantól kezdve, hogy kinéztem a hirdetési újságból és megtetszett. Készpénzzel (vagy banki átutalással, lényeg, hogy az összeg megvan rá) fizetek. Merre induljak el, mire figyeljek, mit csináljak, és milyen sorrendben?
Csak egy pár sorban, "tájékoztató jelleggel"
-
Josh
tag
Várjá, vazz, elbaxtam.
Az autóra nem lombardhitel van, csak a Lombard Finanszírozási zrt-től vettük fel a hitelt.
A hitel az fix törlesztő részeltekkel rendelkező deviza alapú finanszírozás.
Ja igen, hogy hülye az aki ilyen hitelt felvesz? Nos, így is lehet fogalmazni, én inkább azt mondanám, hogy hallgatott a család barátjára..... -
Josh
tag
A K I É R T H O Z Z Á A Z M O S T M U T A S S A M E G !
Van 2 hitelszerződés, amelyikeket szeretnénk „olcsóbbra cserélni”.
Az egyik:
Ingatlan fedezete mellett nyújtott kiegészítő kamattámogatásos hitel
Kölcsön összege: 2200000 Ft
Futamidő: 15 év
Törlesztés kezdete: 2000 október 1.
Az első 10 évben egy kormányrendelet alapján évi 7% kamat, és évi 1% kezelési költség, ezt követően a teljes bruttó hiteldíj 14,41%
A másik:
Lombardhitel autóra
Kölcsön összege: 1390000 Ft
Törlesztő részletek száma: 72 db
THM: 13,64%
Devizanem: CHF
Várom a tanácsokat, észrevételeket, hogy hogyan lehetne a havi törlesztőrészleteket lefaragni, olcsóbbá tenni, akár ide, akár privibe. Kérek mindenkit, hogy adja meg a nevét, és valamilyen elérhetőségét (tel. szám, e-mail), hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.
Aki nem vágja a dolgokat, az inkább ne próbálkozzon, nem vagyok kíváncsi a marketing dumákra, csak a tények és a számok érdekelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest