- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Herczi #16697 üzenetére
Azt is járd körül, hogy melyik lenne a leggyorsabban felvehető lakáscélú kölcsön/hitel. Szerintem rövidebb idő alatt felvehető, mint a 3 hónap kiutalás az LTP-nél, és akkor majd ebbe törleszted bele utólag az LTP-t. Annyi, hogy szerintem csak kifejezetten lakáscélú hitel lehet, tehát fedezet nélküli személyi kölcsön valószínűleg nem jó.
-
axioma
Topikgazda
válasz
Herczi #16695 üzenetére
Az a baj hogy ez mar eljarasi rend, ezt passzolom. Fundanal mondom tudok olyanrol, hogy sajat szamlara kapta meg, tehat velhetoen a MAK (mert ugye alltam miatt erdekes azt meg ok felugyelik) es ASZF szerint nem valoszinu hogy tiltott. De az otp sajnos neha elegge onkenyesen talal ki uj, belso szabalyokat (es nehez ellene eredmenyesen fellepni).
Vagy probalj olyan embert talalni aki nem a fiokban ul 250 termek kozul egyikkent tudja az ltp-t hanem a fo termeke, vagy valami nagyon kozponti allasfoglalast. Igaz, az alatt mire kiderul lejarhat az 1 honap es tobbe kerulhet a rohangaszas...
Az eladot nem tudod meggyozni a 91 naprol? Ugyved nem tudja valahogy lepapirozni hogy vedve legyetek mindketten de ltp is elfogadja? -
axioma
Topikgazda
válasz
Herczi #16647 üzenetére
Hat, en tudok olyanrol, akinek ilyesmi volt (azaz csaladtol kolcsonzott es kifizette az eladot, a funda meg kiutalta neki a sajat szamlaszamara de azon adasvetelt lakascelnak elfogadva), tehat jogilag tuti rendben van, DE ezt mindenkepp ELORE egyeztesd le. Ha funda, 411-81-81, mondjak meg mi keruljon pontosan az adasvetelibe. (Van ugye a 3% vagy mennyi dijert 30 napra rovidites, ezt valoszinuleg megprobaljak radgyogyitani, de mondd hogy az se eleg gyors.) Fontos, ne azt kerdezd hogyan lehet megoldani, hanem hogy ha igy csinalod akkor mi keruljon az adasvetelibe
Az mindenkepp lenyeges hogy az adasveteli az nem lehet elobb mint a felmondas ervenyessege, tehat vagy valami modon (tudod online intezni?) legyen elozo nap _befogadva_ (pl. fundanal beerkezes postan, kibontjak, pecset, rogzitik a szerzodeshez hogy bejott), es masnapra legyen a szerzodes datalva.
Mindenkepp elore kerdezd meg, mert en csak jogszabalyszinten tudom, eljarasszinten nem, hogy mi a helyes menete. -
axioma
Topikgazda
válasz
Herczi #16639 üzenetére
Allj!
A 2 db 5 evesen mar megvan a 4 eved, felmondod alltam fenntartassal, es kapod a teljes megtakaritott (eddig jaro alltammal egyutt) penzt! Igy csak a (me'g meg nem szolgalt) maradek par honap alltam eselyet bukod csak. Ezzel kellett volna kezdeni...
De most azonnal kuldd be, onnan 90 napra fizetnek. Ha ez nem fer bele a szerzodes kereteibe (ertsd, elado ennel hamarabb akar penzt), akkor is legyen benne a szerzodesben hogy xy ltp-bol finanszirozva, es arra a par honapra kell csak felvenni szemelyi kolcsonkent (technikailag persze nincs ilyen rovid, de most nem is akarod hogy magas havidijad legyen, a kamatplafon meg 5.6%, ev vegere me'g pont vegtorleszted). Azt nezd meg hogy hol mennyi elotorl. dijat kernek.
Amugy a szemelyi kolcson NEM macerasabb mashol. Lasd en cib-nel vettem fel tavaly novemberben ugy, hogy a bm eco 2 evig full ingyenes szamlat is megnyitottam hozza, messze a legjobb kondiciokat adtak (jo, nekem magas fizura). A sajat bankomnal me'g a cofidis is jobb volt... De mashol is lehet ingyen vagy majdnem ingyen folyoszamla, es az OTP se biralna jobbra. -
Mercutio_
félisten
válasz
Herczi #10606 üzenetére
Akkor piszkosul nézz utána mindennek, elsősorban, hogy az eladó valóban tulajdonosa-e az ingatlannak, amit el akar neked adni
Amire készülj fel: Ha a többi tulajdonrész a MÁV-é, akkor az állami tulajdon, azaz vagyonkezelői hozzájárulás nélkül esélytelen, hogy valaki megvegye azokat a részeket.* (Azt pedig nem sűrűn ad ki a vagyonkezelő) Ha a MÁV-é és elhagyatott, akkor ott semminemű fejlesztésre ne számíts
ellenben állagromlás és az abból eredő problémák (pl. hibás eresz, elhagyatott lakás(ok)ba illetéktelen beköltőzés, esetleg rágcsálók, patkány, stb. megjelenése) merülhetnek fel idővel.
Mivel a MÁV "többségben van" az osztatlan közös tulajdonon belül, ha a közös részekkel kapcsolatban fejlesztés szeretnél, azt meg fogják vétózni/nem szállnak be. Továbbá ha egyszer eszükbe jut, hogy kiadják a melósaiknak szolgálati lakásnak, akkor nívós "lakóközösség"-et kapsz a nyakadba.* ezt csak azért írom, hogy ha ez a szitu, akkor arra se számíthatsz, hogy idővel lesznek más lakók is és közösen összeállhattok fejleszteni dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- XPEnology
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest