- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attiskaaa
tag
válasz
Bobbysolo #3746 üzenetére
Mármint ezt most úgy érted, hogy tételenként külön feltöltögetek minden csatolmányt a megfelelő helyre, és azokat le fogja hitelesíteni?
Nekem ez kicsit furcsa lenne, de lehet hogy így van, akkor ez üdvözlendő.
Azt gondolnám, hogy mindent beszkennelek, és tételeknek megfelelően egyesítek (pl összes számla egy tételbe szkennelődik, és egy PDF készül belőle, gyerek születési anyakönyvije, lakcímkártya, stb egy másik egyesített PDF, vállalkozói szerződés is külön, személyim, lakcímkártyám, stb is külön)
Ezután ezeket a keltekezett PDF-eket egyesével AVDH-n keresztül hitelesítem, és utána csatolom fel a megfelelő helyekre. -
Attiskaaa
tag
-
Semin
őstag
válasz
Bobbysolo #3455 üzenetére
Srácok teljesen el vagyok varázsolva. Tatabányán (győri vagyok itt intézik) valahogy - nem is értem hogy - dolgozni/segíteni akarnak az ügyintézők.
Némi fenyegetőzésre - vásárlók könyve/fogy.véd.-
az OBI javította végül a hibáját.
(ha valakit érdekel priviben szívesen leírom a kálváriát.)Felhívtam a központi számot és kértem az ügyintézőt.
Ő bekérte a levelezésem az Obival, illetve az eredeti és a storno számlát. Majd azt mondta készen vagyunk.Ez ma 12:30-kor volt.
Most jött meg a támogatói okirat.
(Az egész procedúrát 11.-én kezdtem. )Nem kicsit lepődtem meg, mert segítőkészek, udvariasak,
és nem utolsó sorban gyorsak voltak. -
bigdady
nagyúr
válasz
Bobbysolo #3366 üzenetére
Építőanyagnál elszámolható ha ugyanazon a számlán van, ez rémlett GYIK-ból.
81. Az építőanyag szállítása anyagköltségnek vagy munkadíjnak minősül? Vagy egyiknek sem?
Az anyagvásárlás esetén, amennyiben a számla szállítási költséget/fuvardíjat is tartalmaz, az anyagköltségként támogatható. Külön számlán szereplő, szállítási költségre/fuvardíjra nem vehető igénybe támogatás. -
stickermajom
addikt
válasz
Bobbysolo #3366 üzenetére
72. Az építőanyag szállítása az anyagköltségnek vagy munkadíjnak minősül? Vagy egyiknek sem?
Az anyagvásárlás esetén, amennyiben a számla, szállítási költséget/fuvardíjat is tartalmaz, az anyagköltségként támogatható. Külön számlán szereplő, szállítási költségre/fuvardíjra nem vehető igénybe támogatás. -
Bikkrom
senior tag
válasz
Bobbysolo #3165 üzenetére
Köszönöm szépen!
KilgoreTrout: köszönöm a választ! Fura, a betonkerítéses, a kapu gyáros, a napelemes, a drótkerítéses, a kőműves, meg az ács is kitöltötte. A garázsosnak nem sikerült, de akkor hozzárakom.
Mondjuk előbb legyen jó számla, mert 891 ezret fizettem és ma jött egy 670 ezres számla "véletlen". Azóta nem veszik fel. Na meglátjuk javítják-e vagy NAV lesz a dologból.
-
tothbe
addikt
válasz
Bobbysolo #3052 üzenetére
Elvileg ez nem probléma, ha megvan mindkét utalásról a banki igazolásod. Akkor a kettőt együtt adod be, és az összesítőbe pedig simán beírod egy tételnek, ahogyan a számlán is van.
Persze a legtisztább az lett volna, ha két számlát is ad.
Illetve akár a szerződésbe bele lehet írni a két fizetést, bár lehet, hogy attól még rosszabb lesz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Saab, Volvo topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest