- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbysolo
tag
válasz
s7evcsenko #3818 üzenetére
Félbe hagyhatod bármikor, van mentés gomb.
-
B_I_G
tag
válasz
s7evcsenko #3805 üzenetére
kérj számlát a pénztárnál és jó lesz
-
bigdady
nagyúr
válasz
s7evcsenko #3083 üzenetére
Igen. Kalkulátorral játszhatsz: [link]
Munkadíj kétszerese 180e a max igényelhető, max 270e Ft anyaggal érhető el -
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #3075 üzenetére
Érdeklődés képpen.
Olyat lehet, hogy a lenti klíma beszerelés mellé még pluszba beteszek egy csillár számlát anyagköltségnek?
Azt én szerelném be, így arról nem lenne munkadíj számlám.
Ez esetben (160+90+40)/2=145ezret kapnék vissza? -
bigdady
nagyúr
válasz
s7evcsenko #3075 üzenetére
160+90/2=125
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
s7evcsenko #2960 üzenetére
Számla is mindegy, sőt egyszerűbb így - csak a munka kell a szerződésen legyen.
-
tothbe
addikt
válasz
s7evcsenko #2960 üzenetére
ok, akkor értem. Mobilklíma nem támogatott. a beépíthetőek közül viszont bármilyen mehet.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
s7evcsenko #2956 üzenetére
A támogatás szempontjából megveheted bárhol az anyagot, beszerelheti más is.
DE: mielőtt megveszel egy klímát egyeztess egy klímaszerelővel, mert nem biztos, hogy hajlandó más által árult klímát felszerelni (főleg nyáron, amikor mehet olyan helyre is, ahol kereshet a klímán is!). Szerintem előbb szakit keress, akiben megbízol, majd utána vele beszéld meg, hogy mit ajánl, mennyiért, max. akkor megnézed, hogy reális-e az ár összességében!
Vagy ha klímát keresel előszőr, akkor megvétel előtt egyeztess a szerelővel, ill. a legtöbb helyen ajánlanak is szerelőt / saját maguk építik be.Amúgy én pl. úgy jártam, hogy kinéztem a szaki honlapján, hogy milyet szeretnék (volt is készleten gép szerint), majd a szaki közölte, hogy ilyen nincs készleten, helyette hoz másfajtát. (nem mondom, hogy rosszabbat: másmilyet. Ráadásul jobb áron, mint a neten amit írt arra a készülékre. Szóval nem átvert, hanem csak lusta volt a honlapját karbantartani)
-
tothbe
addikt
válasz
Az első kérdésre egyértelműen nem a válasz. az a verseny korlátozása is lenne, ha kizárnának bármilyen gyártót.
A többire már vince megírta a választ, csak annyival egészíteném ki a másodikat, hogy bár a pályázat nem igényli, de a klímákra van érvényben törvényi szabályozás (és garancia feltétel is), tehát ha nem akarsz magadnak rosszat, akkor aszerint csináltasd a megfelelő szerelővel a beépítést. Amúgy azt is csinálhatod, hogy csak a klímát számolod el anyagköltségként és a pályázatban akkor nem is kell semmi a beépítését illetően. Persze később meg kell tudnod mutatni beépítve, ha esetleg ellenőriznek. -
vince
őstag
válasz
Az első kérdésre nem tudok pontos választ adni, de furcsa lenne, ha lenne ilyesfajta megkötés.
A másodikra a támogatás szempontjából igen a válasz, működik az a konstrukció, hogy megveszed az anyagot valahol, majd beépítteted külön, más szakemberrel.
A harmadikra az a válasz, hogy nincs megkötés a fizetés módjára. Fizethetsz készpénzben, bankkártyával és átutalással is. Utóbbi esetben banki teljesítési igazolást kell csatolnod majd, készpénzes és kártyás fizetés esetén erre nincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged