- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
lkadar
tag
Hat ilyen a biznicworld
Amugy, en itt vettem: [link].
Hogy az USB mire jo rajta? Miutan megvettem, mar rajottem. Az egyik gep fele a PS/2 portok mennek kozvetlenul, a masik gep fele pedig egy USB->PS/2 atalakitonak latszik a joszag, ha oda kapcsolsz.
Varom a valaszod.
Udv.: lkadar -
lkadar
tag
Adott 2 (sz)amitogep, viszont csak 1 billentyuzeted, 1 egered, es 1 monitoros van. Ez az eszkoz arra jo, hogy mindket szamitogepet tudod iranyitani ugyanarrol a billentyuzetrol es egerrol, mikozben az eppen kivalasztott szamitogep kepet latod a kepernyon (tobbnyire mar nem csak a kis kutyun talalhato nyomogombbal, hanem a billentyuzet segitsegevel is at lehet kapcsolni egyik geprol a masikra).
-
lkadar
tag
Up!
beencee! Ha jovohet keddig nem ir semmilyen valaszt Konflikt, akkor a tied (a tobbit majd akkor priviben).
Udv.: lkadar. -
lkadar
tag
up, mert szivesen eladnam
-
lkadar
tag
Szia!
Nekem van egy 1 hetes peldany. Meg ki sem bontottam, mert nem a szamomra megfelelot vettem (USB-s egeret szerettem volna hasznalni vele, de felreertelmeztem sajnos az abrat, ami a honlapjan van) (van ra 1 ev garancia, a szamlat oda tudom adni). Ja... amugy egy Trendnet TK-209i-rol van szo: [link].
Ez Audio-t is oszt.
Kb. 5k-ra tartom.
Aktív témák
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest