Aktív témák
-
Konflikt
addikt
upup
-
Konflikt
addikt
up
-
Konflikt
addikt
up
-
Konflikt
addikt
up
-
Konflikt
addikt
/\
-
Konflikt
addikt
upupu
-
Konflikt
addikt
upup
-
gerjus
senior tag
[link]
En ennek az USB s tesojat vettem egy honapja kb kiralyos darab ... -
Konflikt
addikt
up
-
Konflikt
addikt
up
-
Konflikt
addikt
up
-
Konflikt
addikt
Up, újra aktuális a téma
-
Konflikt
addikt
#12 és #13: Kösz az ajánlatokat de ennyit nem tudok rá áldozni. Egy egyszerübb, olcsóbb darabra lenne szükségem, max néhány ezerig.
Mindkét kvm megéri amugy, egyre meg topicon belül is lesz vevő ugy néz ki
Addig is UP, és várom a további ajánlatokat -
lkadar
tag
Hat ilyen a biznicworld
Amugy, en itt vettem: [link].
Hogy az USB mire jo rajta? Miutan megvettem, mar rajottem. Az egyik gep fele a PS/2 portok mennek kozvetlenul, a masik gep fele pedig egy USB->PS/2 atalakitonak latszik a joszag, ha oda kapcsolsz.
Varom a valaszod.
Udv.: lkadar -
Konflikt
addikt
-
lkadar
tag
Adott 2 (sz)amitogep, viszont csak 1 billentyuzeted, 1 egered, es 1 monitoros van. Ez az eszkoz arra jo, hogy mindket szamitogepet tudod iranyitani ugyanarrol a billentyuzetrol es egerrol, mikozben az eppen kivalasztott szamitogep kepet latod a kepernyon (tobbnyire mar nem csak a kis kutyun talalhato nyomogombbal, hanem a billentyuzet segitsegevel is at lehet kapcsolni egyik geprol a masikra).
-
lkadar
tag
Up!
beencee! Ha jovohet keddig nem ir semmilyen valaszt Konflikt, akkor a tied (a tobbit majd akkor priviben).
Udv.: lkadar. -
lkadar
tag
up, mert szivesen eladnam
-
lkadar
tag
Szia!
Nekem van egy 1 hetes peldany. Meg ki sem bontottam, mert nem a szamomra megfelelot vettem (USB-s egeret szerettem volna hasznalni vele, de felreertelmeztem sajnos az abrat, ami a honlapjan van) (van ra 1 ev garancia, a szamlat oda tudom adni). Ja... amugy egy Trendnet TK-209i-rol van szo: [link].
Ez Audio-t is oszt.
Kb. 5k-ra tartom. -
Konflikt
addikt
vkinek csak nemkell egy iylen hasznavehetetlen kacat
-
Konflikt
addikt
upup
-
Konflikt
addikt
Olcson, 2 gép vezérlésére kéne. Legegyszerübb noname alap müködőképes darab is megfelel.
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest