Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kb. másfél hete örökbe fogadtunk egy 5 hónapos kuvasz kutyát. Elég messziről hoztuk és nehéz is volt megfogni, mert egy telephelyen volt sok más kutyával, nem igazàn szocializálódott az emberhez. Gondolom oda dobták nekik a kaját, oszt jó'napot, ennyi volt az emberrel való érintkezése.
A kutya akkor is és most is bizalmatlan az emberrel, de szerintem ez a bizalom nem nőtt az által, ahogy el lett hozva és ki lett szakítva az addigi közegéből. Most egyedül van (mint kutya), napi szinten ott vagyunk vele (családi ház és udvar), de szinte csak fekszik és minden közeledésre elmenekül vagy maga alá húzza a farkát és egy gyorsabb mozdulatra már ugrásra kész, hogy odébb menjen.
Tudom, hogy a kuvasz nem egy túl egyszerű kutya fajta, de biztos léteznek módszerek, amivel ez az állapot javítható. Nem tudom az idő ezen mennyit javít majd.
Ha valakinek van ötlete, minden fajta építő jellegű tanácsot megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BOMBA ÁR! ÚJ, bontatlan Dyson V15 Origin (SV51) porszívó
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest