Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Itt mar 6 hetes allatokat is ugy kipakolnak, mint a sicc.
Ertem az allaspontot, menhelyrol csak ugy adnak orokbe, ha tudjak, hogy nem tud szaporodni, ezzel esetleg tovabb szaporitva az amugy is nagy menhelyi allomanyt, viszont ezt mar baromi korainak tartom.
Amugy meg tenyleg nagyon valtozo, mindenki mast mond, szerintem siman jo egy 6 honapos kutya ivartalanitasa, addig szinte felesleges, de akar kesobb is megfelel, csak ha ivarerett, figyelni kell ra, ahogy mondtad is, fegyelmezett allattal konnyebb, amelyik meg nem az, annal jobb elobb, mint kesobb.Kullancs meg genyo dolog, megelozes, ahogy szo volt rola ( spot-on/nyakorv ), es minden erdei seta utan szigoruan kikefeles, es atbogaraszas mindenhol, kulonos tekintettel hajlatokra, fulre is, es igen, labujjak kozt is, farok alatt, mindenhol. De nem erdei seta utan is, kullancsszezonban, kotelezo. Figyelni kell. Nincs 100%-os szer.
Ha meg bagyatag a kutya, egybol doki, jobb felni, mint megijedni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Windows 10
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest