Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• degu

senior tag

válasz Kidus #3498 üzenetére

Lehet,hogy ez valoban hozzaallas kerdese! /Es egyben Laudanak is valaszolnek!/
    En sohasem feltem kutyatol,meg nagyon szeretem oket.
    A szobanforgo nemet juhasz nem az a jambor,keznyalogatos fajta volt,mert fogott mar betorot,ugy hogy a foga koze kapta a kezet,es a faszi meg sem mert mozdulni,amig le nem fuleltek! :Y
    Olvastam valahol,hogy ha valaki megijed a kutyatol,automatikusan izzadni kezd,es ezt a kutya a finom szaglasaval rogton megerzi,es tamad,mivel ugy gondolja,hogy ha fel,akkor gyengebb,mint o.Ez allitolag reflex!
    Meg van egy masik trukkom /szinten nem en talaltam ki,hanem valami okostojas kinologus/ ha nekem akar tamadni egy kutya,akkor leguggolok,es ravicsorgok,mikozben eszeveszetten morgok...ha mar egyertelmu a tamado szandeka.
    Ez eddig mindig bejott... :C
    A parom nagyon fel a kutyaktol,de a kutyak Vele kiemelten szorakoznak... :DDD
    Azert nem ertettem a kispatkanyt /ami megharapott/ szerintem az egy vegtelenul frusztralt,elkenyeztetett,a lakasban egesz nap egyedul szorongo,idegbeteg kutya volt.
    /Ezert is nem tartottam kutyat,amig berhazban laktam! :( /
    De a mostani kutyammal nagyon egymasra talaltunk! Majdnem mindig tudom,hogy mit szeretne,es o is nagyjabol megert engem. :K /Persze ez nem jelenti azt,hogy soha sem ellenkezik.De en tudom,hogy mi az,amit nem szivesen tesz meg,es ha lehetseges,
    akkor nem eroltetetem.Egyebkent borzaszto bogaras...Neha olyan,mint egy rigolyas venember! :U A regi taljara ramentem kocsival,amikor kialltam,es az uj taljabol nem volt hajlando enni 3 napig.Vagy amikor esett az eso,es beraktam a taljat a vacsorajaval a feszerbe,hogy ne azzon,es addig nem nyult hozza,amig vissza nem raktam a megszokott helyere,es ott flammozott a szakado esoben... :P
    Szoval mindegyik...egyeniseg! :R

Új hozzászólás Aktív témák