Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sohajda90

aktív tag

válasz kyle23 #6 üzenetére

"Akkor te gyakorlatban sem tudsz tabletet használni?"

Folio-case-szel használom a tabletet, asztallapra, ágyra bárhova leteszem és kitámasztom. Az addig ok, hogy ha a fejnehéz résznél kitámasztod az tartani fogja, kb. addig amíg csak egy filmet nézel rajta, de ha mondjuk typeolnál is rajta valamit fog az billegni rendesen.

"Foldoknál is ezek voltak az ellenérvek, aki aztán 1x használta a foldokat soha az életben nem vált vissza sima telóra."

1. Fold teljesen más kategória, mert kézben tartva átéred a teljes képernyőt, de itt nem...
    2. Viszont pont a képarány miatt én rengeteg ex-Fold tulajt ismerek, aki visszament normál mobilra, mert rájött, hogy ezt a fura képarányt nem használja annyit, hogy megérje a kompromisszumot akár üzemidőben, akár kamerás képességben...de hát ugye egyéni igények és preferenciák, én nem vitatom, hogy TE sosem váltanál vissza, viszont rengetegen megtették...

Én is személy szerint sokáig szemezgettem egy OnePlus Open-nél, és most sincs kizárva, ha az Open 2 tényleg akkorát gurít, hogy becseréljem az OP13-at rá, de azt a belső négyzetes kijelzőt marha ritkán használnám, ezért nem tudtam Open-nél justifikálni az 1899 EUR-os kezdőárat.

Kicsit még mindig úgy érzem, hogy egy nem létező problémát próbál megoldani ez a formavilág: hogyan tegyél zsebre egy tabletet, én ha valahova megyek, ahol 1 óránál többet utazom úgy, hogy nem én vezetek tuti viszek tabletet filmet nézni, a OnePlus Pad 2-m tökéletesen elfér a legkisebb váltáskámban is (ha nem viszem hozzá a billentyűzetet), tökéletesen portabilis. Viszont ahhoz, hogy ezt a foldable-t úgy tudjam használni, mint az Tab2-t kb. vinnem kellene megammal mindenhova egy könyvet, amivel kitámasztom, akkor meg már megette a fene az egészet, mert sokkal több helyet foglal és akkor még ott van, hogy akkukapacitás fele egy tabletének, standby time sokkal rosszabb, ami azért marha fontos, mert én pl. a tabletet nem nyomogatom napi szinten, a kijelző meg 2 helyen gyűrött...

Új hozzászólás Aktív témák