Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
Én sajnos nem találtam okosoktól erre vonatkozó mérvadó tanulmányt.
Nem akarlak meggyőzni. Nekem teljesen mindegy, hogy ki hogy tölti a telefonját.
A töltés feszültsége korlátos, az áramerőssége pedig csak az akku belső ellenállásától függ. A keletkezett hő pedig pontosan mérhető és ezáltal a töltés szabályozható, így a megengedett értékek között tartható.A mérnökök nem hülyék.
Itt polemizáltunk erről régebben, amikor mindenki megijedt a Note 10-hez csomagolt 45W-os töltőtől:
link 1
link 2Ha van újabb kutatási adatod, szívesen elolvasnám!
-
jereti
tag
Nálam sokkal okosabbak már sokszor kifejtették. Ami viszont tapasztalat, hogy lassan 2 éves a telefonom, sose töltöttem gyorsan és 80 fölé, és pont olyan, mint új korában. De persze elfogadom, ha valakinek nem elég a 25 w. Nekem bőven, hiszen simán megvan a másfél napom, vagyis csak éjjel töltöm.
-
-
Nekton
aktív tag
Milyen innováció kell egy Axx telefonba? Így is gyorsabb hardware, gyorsabb töltés. Általában jobb védőüveg. Mi kellene még bele?
Én annak örülnék, ha a kamerák visszamásznának a tok síkjába. Van ennek amúgy fizikai oka, hogy most minden telefonon kilóg? Mert a szelfi kamera érdekesmód nem lóg ki előre.
-
kengyel
nagyúr
Az A55, és 56- között, nem kell nagy innovációt keresnem. Nagyon nem lepődök meg, ez van az S- szériánál is.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #11 üzenetére
De tényleg, teljesen logikátlan, amit néha csinálnak. Logikátlan és csalódást keltő.
-
realcamp
csendes tag
A52S-em van, 22 márciusában vettem, tehát lassan 3 éves. Annyi a baja, hogy mostmár egyre sűrűbben látom, hogy be van égve(a billentyűzet, főleg hófehér háttérnél látható).Az akkuját nem tudom megítélni, újabban napi több órán át megy róla a mobil hotspot, így gyorsan merül persze, de ezért van a powerbank. Terveztem őszre A56-ra váltani, de valahogy nem fogott meg, kb semmiben nem lennék durván előrébb, +128 giga tárhely, meg egy nem beégett képernyő, a 45w töltést hagyjuk
konkurens redmi 120 wattot kínál, de az idei redmikkel már nem jár töltő, azt is külön kell venni, hát így már az se csábító, xiaomi os-ről ne is beszéljünk..
Szóval talán az A57, vagy A58, ki tudja.. -
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Innen is látszik, hogy hülye a gyártó. Nem tudok szebben fogalmazni.
-
Kíváncsi vagyok az A56-ra, különösen az új Armv9 architektúrájú Exynos 1580 miatt. Az A55 is kiemelkedő üzemidőt kínált, így érdekes lesz látni, hogy ez hogyan teljesít majd.
-
prolad
addikt
Ha így folytatja a Samsung lassan nem sok értelme marad az alap S szeriának az A mellett. Legalább itt sikerül mefütni a 2020-as szinten és túllépni a 25W-on.
-
Predatorr
őstag
Na, tuningolunk még egy picit az A52S-en, és megint eladjuk újnak...
bollokcs80: olcsó modell béta tesztelőket keres. S szériában majd ez is egy újabb generáció lesz.
-
thboxx
aktív tag
Ha így halad, lehet A56 lesz az S21FE utódja... de azért ne együk olyan forrón...
-
cs.zs.
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Az S-szériában vezeték nélküli töltés is van, az A-ban nincs. Ehhez némi hely is kell, ezért (is) kisebbek az akkuk. Ha Samsung bá' is áttérne a Si-C akkukra, akkor... 2030 lenne a dátumbélyegzőn...
-
csernak75
senior tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Abba "csak" 4000mAh az akku. úgy látszik akkora akkut nem mernek gyorsabban tölteni.
Amúgy is néztem külföldi teszten hogy a samsung féle 45W töltés igen hamar 50% körül be esik 30w körülre. Szóval kb. ugyan annyi idő a teljes töltés mint itt a kisebb akkuval. -
bollokcs80
Korrektor
"....az A36 és A56 45 wattos töltésteljesítményt kínálhat, egyaránt 5000 mAh-s teleppel." A sima S25 meg maradt 25 watton? Tegye fel a kezét, aki érti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három népszerűnek ígérkező Samsung telefon kapott TÜV Rheinland minősítést.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest