- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Füfü
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm!!!!
Igen erre gondoltam. Nem fogod elhinni, pont ezt a két utasítást nézegettem, de valahogy nem tudtam összehozni. Még 1* köszi. Lógok 1 sörrel. :)) -
rogers
aktív tag
Ez jónak tűnik, én is használtam már ilyesmit.
Az egyetlen dolog amire figyelni kell, hogyha elszaporodnak az ilyen képelet vhol, akkor elég jelentősen fog lassulni a kiszámítás. :)
A másik, hogy használat közben érdemes mind a 3 file-nak nyitva lenni, mivel én úgy tapasztaltam, hogy különben nem mindig 100%-os a frissítés... -
Ordogke
csendes tag
Ha jól értem a problémát, akkor a megoldás a következő lehet.
Van 3 fájl: 1.xls, 2.xls, 3.xls
1.xls Sheet1: B1 - 1.file
C1 - =INDIRECT(ADDRESS(1,2,1,1,[2.xls]Sheet1!A1),1)
2.xls Sheet1: A1 - [3.xls]Sheet1
B1 - 2.file
3.xls Sheet1: B1 - 3.file
Ebben az esetben az 1.xls C1 mezőjében a ''3.file'' jelenik meg. Ha a 2.xls-ben módosítod az A1 értékét, mondjuk [2.xls]Sheet1, akkor a ''2.file'' szöveg fog megjelenni. Erre gondoltál? -
Füfü
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy gondom, hogy hogyan tudnék másik állományból adatot kivenni. Azt tudom, hogy pl. ''=[Adatok.xls]Munka1!$C$2'' is egy megoldás. De nekem ez túl könnyű. Én úgy szeretném, hogy az ''[Adatok.xls]Munka1'' egy harmadik állomány egyik cellájában lenne mint változó. Tehát az egyik fájl megnézi a másik fájlban lévő cellát, ami tartalmazza azt a fájl nevet, ami a harmadik fájl lenne és így kérdeznék le adatot a harmadik fájlból. Kicsit bonyolúlt, de remélem érthető voltam. Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Milyen RAM-ot vegyek?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest