- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #6391 üzenetére
"max. merevlemez kapacitás – korlátozás nélkül"
Igen, tudok róla, pont ezért is néztem ezeket. Egyébként azóta már megrendeltem, ma kora délután. Legalább kettő külső ház amúgyis kellene, így legrosszabb esetben marad az egyik épp nem használt 2TB-os lemez benne.
A 20TB-os Toshiba MG-ről a hdd topikban olvastam pár olyan korai véleményt hogy valami fura hangja van és érdemesebb inkább a 18TB-osat venni, ennek még jobban utána kell olvasnom mi a mostani helyzet, de amúgy sem most veszem majd.
A készenléti módról elfeledkeztem, majd kitalálom mi legyen, nem tudom melyik lenne a jobb, ha folyamatosan megy vagy ha lekapcsolgat.
Még majd valami ide/sata-usb átalakító kell, van vagy két tucat régi hdd-m, a legrégebbi egy ST3390A Seagate, rá kellene nézni -
zseko
veterán
Üdv,
külső ház vásárlásán gondolkodom. Amit itt a fórumból és a listáról eredetileg kinéztem az az AXAGON EE35-XA3, viszont ahogy a tapasztalatokat olvastam, tud melegedni benne a hdd, így inkább a EE35-GTR felé hajlok, ami az olvasottak alapján kicsivel jobb.
Plex és torrent menne rajta elképzelésem szerint, legalábbis plex kb. biztos, M700 Tiny minipc-re dugva. Vagy egy EXOS, vagy egy Toshiba MG-s 18-20TB-os hdd-t tervezek majd belerakni a vásárolt rack-be ha beválik, addig meg egy 2TB-os hdd-vel használnám.Megfelel GTR annak amit szeretnék?
-
zseko
veterán
Sziasztok!
Vettem egy külső mobilrack-et (sunplus SPIF215A) meg egy 1 terrás vinyót. Elvileg a win-nek fel kellene ismerni, de eddig 3 különböző gépen és rendszeren próbáltam, de egyik sem ismeri fel. Linux alatt megy, viszont csak 1MB/s sebességgel
Mi a bánat lehet a baja win alatt? A lemez amit adtak, csak 98-hoz tartalmaz drivert. Igaz már csak linux van a gépemen azon meg megy, de hordozni szántam, és ha win alatt nem megy akkor nem sok értelme van így... Valószínű viszaviszem a boltba, először is próbálják ki megy-e nekik, aztán cseréljék ki olyanra ami működik is. És ha lehet legyen rajta eSATA port, mert azért 1 megabájttal másolni nem az igazi.
Mire lenne érdemes kicseréltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ !AKCIÓS! Prémium SSD meghajtó BAZÁR! Intel Micron
- HDD és SSD garancia csere, akár azonnal is
- Micron, kifogástalan, szinte új állapotú 480gb SSD! Már csak pár darab maradt!
- HP Proliant 3.5" merevlemez KERET - HDD Caddy - ProLiant DL ML G5 G6 G7
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest