- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonny C.
tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni: egy külső racket szeretnék venni, ami lehetőség szerint fémből van (ha van venti az előny, de nem követelmény), 2 db 3,5" HDD tárolására alkalmas, a RAID nem szükséges. Elolvastam az összefoglalót, kerestem is a topicban, de minél többet olvasok, annál kevésbé tudom, hogy melyik legyen?
Először ezt a [Raidsonic Icy Box-ot] néztem, de úgy láttam, hogy műanyag.
A következő ez az [ORICO-9528U3] volt, de erről meg külföldi oldalakon olvastam néhány helyen rossz véleményt. Persze az a probléma nem biztos, hogy nálam is előfordul.
A legutoljára nézett rack ez az [OWC Mercury Elite Pro Dual] volt. A három közül ez a legdrágább, de ez tűnik talán a legjobbnak is. Itt a topicban visszaolvasva az OWC-ről nem írtak rossz dolgokat, bár túl sok mindent sem.
Szerintetek jó választás lehet ez az OWC?Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest