- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
habos200
csendes tag
sziasztok
Az asztali gépemen 250gb os a winchester - gondoltam szerzek egy 2Tb os külsö winchestert meg dokkolót biztonsági mentésre.
De úgy néz ki nem fér fel a 250 gb os winchester a 2TB os külső winchesterre.
Megnézem sajátgép menüben mennyi helyet foglal a mappa azt írja : méret 1,56 TB--- a lemezterület pedig ( az eredeti winchesteren) 217 Gb , Két partíció van 1Tb+1Tb és ezt a fájlot nem tudom felrakni külső winch -re. Mi ez a nagy különbség hogy lesz a 217Gb ból 1,56Tb ? -
habos200
csendes tag
válasz
King Unique #6417 üzenetére
ja igen akkor usb 2 t tud a rack---akkor azért lassú.
na viszem is vissza -
habos200
csendes tag
válasz
King Unique #6412 üzenetére
Egyébként külső HDD re akartam írni 3,5" os WD, kb 2 éves. Max 6 szor használtam biztonsági mentésre. Két partícióra van osztva 1+1 Tb. Amikor kezdtem másolni a jpegeket azaz képeket kb max 36 Mb sebességgel írta a winchestert, kb 11 órát írt ki a 1,5 gb ra--be is tartotta. Már az elejétől ugyanazzal a sebességgel írta végig. Amikor egyik partíció megtelt a másik még üres partícióra is ugyanazzal a sebességgel írt.
-
habos200
csendes tag
Vajon miért lehet ilyen alacsony írási sebesség 39mb/s régebbi winchester , újabb 2Tb os WD winchesterre ír ami utóbbi HDD rack on van Gembird (HD32-U2S-5 típus) -ön ?
-
habos200
csendes tag
válasz
Castell #4453 üzenetére
Nekem is ilyen volt amíg csak egy ideig nem találtam meg a tápegységét fél évig -- és utána találtam egyet ami lehet hogy az övé volt , de nem biztos sajna nem indult vele (nem használtam soxor a dokkolót ) . Meg tudnád írni vajon hány V os és hány amperes a dokkoló tápegysége - ha még megvan? Nbase EH35 NDS-típusú a dokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest