- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mhydas99 senior tag válasz  tomboy0013

üzenetére tomboy0013

üzenetéreIgazad van kiegeszitve azzal, hogy azert nem lettek nagyon nepszeruek a Foldok, mert: 
 -Veszett dragak (kulfoldon sem szorjak a penzt agyatlanul)
 -Az Applenek nincs! Ha lenne, tobb tizezret eladnanak belole (annyira sokat nem, hisz lenne vagy 2500-3000 dollar.)
 -Ha lenne olyan gyors es modern procival szerelt Fold, ami vekony, 1 napot kibir, kamerai csucskategorias kepeket csinalnak es nem kerulne tobbe 1000 dollarnal, akkor nagyon megdobna a keresletet...
 Ugyanaz, mint az elektromos autoknal. Mig 20 millaert mentek, kevesen vettek, most, hogy ujonnan mar akar 10 millio alatt is megkaphatoak, no a kereslet. Es ebben a 10 evben volt egy massziv inflacio is, ami az autoarakat is megdobta 70 szazalekkal...
- 

blueye veterán Majd innen beszerezzük  
 [tradingshenzhen]
- 

ffrdgc tag Gondolom úgysem lesz elérhető az itthoni piacon. 
- 

tomboy0013 veterán Véleményem szerint a lakossági piacra ez egy halott koncepció. A Fold eszközök közel egy évtized alatt sem tudtak túl nagy szeletet kiharapni a piacból és nem véletlenül. Sérülékenyek, jóval gyakrabban mennek tönkre mint egy sima okostelefon és ezek mellé még drágák is. 
 A szóban forgó eszköz pedig ezekre még rátesz egy lapáttal. Aki azt remélni hogy egyszer majd lesz ebből megfizethető változat, az álomvilágban él. A sima okostelefonok is egyre drágabbak és rosszabb ár-érték arányúak és az évek alatt a Fold eszközök sem olcsósodtak és nem is fognak. Ennek is gazdasági okai vannak, úgyhogy ne számítsunk semmi jóra a jövőben árakat tekintve, ez pedig eleve gátat szab egy kb. minden szempontból gyengébb univerzális eszköz terjedésében.
- 

Nocsak! Nekem az tünt ki, hogy itt van 5x optikai zoom. Míg a jövendőbeli Note Ultrának nincs? Hihetetlen ez a lemaradás a "köznapibb csúcs gépnél" . 
- 

clon senior tag Valamikor az okosmobil a semmiből de drágán viszont megfizethetően jött. Ma az okosmobil széles ársávban van így a fold és a TriFold már olyan pályára jön ahol maga a "sima" okosmobil is prémium szegmenssel igen vastag árcédulás így szerintem sokáig fog tartani míg a Fold/TriFold többeknek elérhetővé válik... 
- 

pietrrr aktív tag Szerintem mindkettőtöknek igaza van, csak egyikőtök a jelenről, másikótok pedig a jövőről beszél. 
 Egyébként a sajo13 által leírt jövőt én is remélem, tök jó lenne egy megfizethető, használható teló és tablet egyben. Akkor lehet, hogy még a könyvolvasómat is feladnám egy ilyenért.
- 

sajo13 senior tag Szerintem meg épp ez a Trifold lesz a jövő. 
 Nekem nem tetszenek a négyzet alakú sima Foldok, amin pl. egy youtube videó úgy néz ki, mint egy sima telefonon, körötte jó nagy fekete sávok.
 Ezzel az új készülékkel tényleg egy telefon és tablet lesz a kezedben. Legtöbbször elég lesz a külső kijelző, pont mint egy telefonon, otthon meg szétnyitod és van egy tableted. Nem kell külön telefon és külön tablet között fileokat osztogatni, stb, egy készüléken van ami kell.
 A zsanérok és a nyitogatás meg szépen fejlődni fog, ahogy majd az aksik is.
- 

sohajda90 aktív tag Szerintem ez a koncepció (egyelőre) nagyon elhasalt. A fizikát nem tudják legyőzni és egyszerűen túl sok kompromisszummal jár: 
 -sérülékenység
 -a vékonyság miatt kisebb akkumulátor --> rosszabb üzemidő
 -a vékonyság miatt kisebb hely a kameráknak --> nem "felsőpolcos" flagship kamerákÉs ráadásul MARHA drága, simán kijön az árából mondjuk egy S25 Ultra plusz az aktuális nem Ultra, de mondjuk plusz Galaxy S Tab, sőt még marad is vissza... És akkor ha aközött kell dönteni, hogy inkább a zsebemben hordok egy telefont, aminek rosszabb az üzemideje és rosszabbak a kamerái, de bármikor ki tudom nyitni tabletté, vagy a zsebemben hordok egy tényleg flagship telefont és mellé magammal viszem a tabletet AMIKOR TÉNYLEG SZÜKSÉGEM VAN, akkor (szerintem és nagyon sokak szerint) még mindig a második opció az életképesebb kompromisszum... 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest