Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati3120
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Az jó ár a portáért !Nekem volt px100am tényleg jó kis füles csak sajna semmit nem szigetelt 1xjöttem haza így a buszon és vittem is vissza a boltba
Neked a portával nem volt ilyen ? Igazából le kéne állnom a gyűjtéssel kedvesem már azt se értette hogy minek kell nekem ath-ad700 mikor van egy senn hd457
de talán még egy iem-et kifogok olcsón. -
Ati3120
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Hello mindenki !
NEM reklámozni szeretnék csak emberbarátiságból,a Soroksári ElectroWilágban nagyon olcsón lehet venni ilyeneket : -plug 2k/ennyiért nagyon megéri/ -porta10k -px100 5k -hd465 8k
Én sem nagyon értettem hogy hogy tudnak az árgépen feltüntetett ár feléért forgalmazni
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Neked a portával nem volt ilyen ? Igazából le kéne állnom a gyűjtéssel kedvesem már azt se értette hogy minek kell nekem ath-ad700 mikor van egy senn hd457
de talán még egy iem-et kifogok olcsón.