- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmaster
csendes tag
Sziasztok!
Most mar tobb mint 5 eve majdnem napi rendszeresseggel hallgatok zenet egy Koss PortaPro-n. Nagyon birom a fulest, mert tenyleg szepen szol (kategoriajaban egyik legjobb), meg mindig birja a strapat (mult heten vittem ki Hamahoz, hogy csereljek ki a vezeteket, mert megtort, na meg ha mar ott voltam kertem egy par szivacsot is hozza. Nagyon rendesek voltak, de amin ledobbentem, hogy a vezetek csere es ket par szivacs teljesen ingyen volt
Masodik vezetek meghibasodasa szerintem boven tul van az elettartam garin is
) .Most keresgelek uj fulest a portapro melle zartat, nem fulbedugosat, maximum 30e-ig csak zenehallgatasra. Hordozhato lejatszon szolna. Nem ismerem tobbi Koss-t ezert kerdezem. hogy letezik ezeknek a felteteleknek megfelelo Koss fules?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Masodik vezetek meghibasodasa szerintem boven tul van az elettartam garin is
) .