Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
1-2 évvel ezelôtt ha tévéztem akkor spektrumot, discoveryt, net.geo.-t néztem.
Aztán kitalálták hogy elôfizetôi csomagokba osztják a csatornákat , és persze amik engem érdekeltek azok kerültek a harmadik (legdrágább) csomagba.
Nálunk otthon az alap csomag van , mert hiába hiányoztak sokáig az értelmes 'tudattágító' mûsorok, akkor sem ér meg havonta több mint 3k-t.
Egyszerûen nem értem meg hogy miért kell direktbe hülyére nevelni az embereket kis hazánkban.
Biztos sokan emlékeztek még a 80as évek békés hétfô estéire amikoris nem volt adás.
ôsszeült a család , nem villogott a doboz és nem járt az agycentrifuga.
egyszóval jutott idô és figyelem az igazán fontos dolgokra.
Van egy kóreai kis vacak tv a szobámban és bizony jópárszor megfordult már a fejemben hogy fölkapom és kib@szom az ablakon .
Mikor nézem és jön ez az érzés akkor tudom hogy helyesen cselekednék.
Miközben stoller buci vigyorog és mondja hogy 'nehogy elkapcsoljanak , areklám után folytatjuk'aközben a tömegmédia mézes-mázos ördöge vigyorogva és nyálazva bekúszik az emberek agyába és elkezdi gennyes váladékával beoltani reflexeinket és szükségleteinket.
Rájöttem hogy a tv a XX. század legkeményebb ópiátja ami további szunnyadásra kárhoztatja az így is nehezen ébredni akaró emberi tudatot.
Kissé elkalandoztam a szines karikáktól de hogy ôszinte legyek eléggé rezignáltan fogadtam a megjelenésüket a képernyôn, kb úgy ahogy Felsôtápiószecsôn az öreg paraszt az ufónautákat: ''No mácsak tik hiányoztatok ide az isten háta mögé, hogy a macska rúgja meg.''
Mintha legbelûl már tudtam volna hogy történni fog valami.
Ez csak a hab a kereskedelmi médiumok ezerízû tortájára.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest