Hirdetés

Aktív témák

• rup1u5

nagyúr

1-2 évvel ezelôtt ha tévéztem akkor spektrumot, discoveryt, net.geo.-t néztem.
    Aztán kitalálták hogy elôfizetôi csomagokba osztják a csatornákat , és persze amik engem érdekeltek azok kerültek a harmadik (legdrágább) csomagba.
    Nálunk otthon az alap csomag van , mert hiába hiányoztak sokáig az értelmes 'tudattágító' mûsorok, akkor sem ér meg havonta több mint 3k-t.

Egyszerûen nem értem meg hogy miért kell direktbe hülyére nevelni az embereket kis hazánkban.
    Biztos sokan emlékeztek még a 80as évek békés hétfô estéire amikoris nem volt adás.
    ôsszeült a család , nem villogott a doboz és nem járt az agycentrifuga.
    egyszóval jutott idô és figyelem az igazán fontos dolgokra.

Van egy kóreai kis vacak tv a szobámban és bizony jópárszor megfordult már a fejemben hogy fölkapom és kib@szom az ablakon .
    Mikor nézem és jön ez az érzés akkor tudom hogy helyesen cselekednék.
    Miközben stoller buci vigyorog és mondja hogy 'nehogy elkapcsoljanak , areklám után folytatjuk'aközben a tömegmédia mézes-mázos ördöge vigyorogva és nyálazva bekúszik az emberek agyába és elkezdi gennyes váladékával beoltani reflexeinket és szükségleteinket.

Rájöttem hogy a tv a XX. század legkeményebb ópiátja ami további szunnyadásra kárhoztatja az így is nehezen ébredni akaró emberi tudatot.

Kissé elkalandoztam a szines karikáktól de hogy ôszinte legyek eléggé rezignáltan fogadtam a megjelenésüket a képernyôn, kb úgy ahogy Felsôtápiószecsôn az öreg paraszt az ufónautákat: ''No mácsak tik hiányoztatok ide az isten háta mögé, hogy a macska rúgja meg.''
    Mintha legbelûl már tudtam volna hogy történni fog valami.
    Ez csak a hab a kereskedelmi médiumok ezerízû tortájára.

Aktív témák