- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
Én meg ezzel az hozzáállással nem tudok mit kezdeni. "Tehetségtelenek vs. tehetségesek" LOL. 30 éve játszok, és mindig is hidegen hagyott ez a része. Kizárólag kikapcsolódás céljából játszom, single player címekkel, nagyritkán valami co-op a haverokkal. Egyéb multi is max. MMORPG-ben fordul elő nálam, a régi LAN partikat leszámítva.
Nekem ez a játék, hobbi, szórakozás, időtöltés. Nem sport. Az "E-sport" kifejezésen is csak mosolygok a mai napig, teljesen hidegen hagy. A gamerek elég komoly hányada gondolkodik hasonlóan.
Nyilván nem a kompetitoroknak lett kitalálva ez az egész tech, ne használjátok, és kész, ennyi. Az persze simán lehet, hogy egy Elden Ringben, vagy Sekiróban is zavaró hatása lenne a dolognak, tény.
-
VoltanIgor
aktív tag
Hát, azért alapjáraton 4080-an sem süvített ultrán. Városi részben minden csutkára tolva DLLS nélkül 40-60 FPS volt 1440p-n. Szóval tényleg igencsak vicces igénye van.
A frams skip bekapcsolásával viszont felment 80-90-re. plusz még DLSS-el 100 fölé. Nem vettem észre semmit a bekamuzott frame-ekkel kapcsolatban. Nekem eddig nagyon tetszik ez a megoldás. -
VoltanIgor
aktív tag
Ezzel az erővel végülis az egész DLSS téma parasztvakítás, hiszen ott is csalás történik a nyers erővel.
A Witcher 3 next gen peccselt verziójában megnéztem ezt a DLSS3-at meg a frame skip-et, és nekem nagyon meggyőző volt. Utóbbit amúgy be lehet tenni DLSS nélkül is, és úgy is nagyot dob a teljesítményen. A magam részéről semmi árulkodó jelet nem vettem észre a csalásra, gyönyörű és marha gyors volt 4080-al. Szóval ha csalással érik el a magas fps-t, de azt nem veszem észre, akkor részemről állok elébe, remélem használni fogja rengeteg játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest