- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Ez elég komoly cucc: GTXbox mod
-
törölt tag
Ja lehetne, de akkor 13-hszt kéne törölni ( most már 14-et
) mert egyiknek sem volt köze a moddinghoz.
De itt egy :
ezt most láttam FB csoportban. Jó kis külső hdd tároló. valaki szerint csúnya, szerintem illik az amúgy is batár nagy dobozhoz. csak megtévesztő hogy nem tartalmaz hdd-t
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker #14 üzenetére
Kérdezz rá kérlek,de az összefoglalóban ott a gép törése. ez nem tudom az óidőből való rghzás,csak ténylegesen a gép bontására szól.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #10 üzenetére
Jah, szerintem törölni is lehetne ezt a 3 hsz. -t.
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker #10 üzenetére
Hát ha nem cseszel le érte beleírok én minden gépszétszedéssel kapcsolatos dolgot a topicba
(#11) LaciCRMem elüldözni akartalak,inkább szedd szét darabokra a gépedet és próbáld ki megy-e sima 4pines ventivel az alaplapra kötve
-
törölt tag
Elnézést, már itt sem vagyok
-
törölt tag
itt van neked modding :
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! gondoltam nyitok egy ilyen topicot,a szakmai ps4 és xbox one topicban tilos bármilyen módosításról beszélni,ami a gép szétbontásával jár.
Én személy szerint egy első generációs Xbox One-t hajtok,nem is tervezem a következő generációig lecserélni. Viszont mivel már nincs rá gari,így bátran pimpelném fel egy ledes ventivel,de nem tudom hogy az alaplapon egy szabványos 4 pines csati van,vagy valami speckó.(jelenleg egy star wars skin van a gépen,egy kis vizuális modding lesz majd, fluoreszkáló festékkel le retvezem festeni a fehér részeket) Forrasztgatni nem szeretnék,mert nem értek hozzá. Youtube-on a teardown videók nem nagyon segítenek,de hátha valaki csinált már ilyet!
természetesen minden más konzoltuning-tapasztalatot is megoszthatnánk egymással.
egy régebbi kép a módosítatlan gépről,csak matricázva(azóta az egyik kontroller is szét lett kapva és kapott egy SW frontshellt):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest