Hirdetés
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Redmi Note 13 4G
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tisztán látni a konzolok mai világában. Jelenleg egy Teljesen átlagos 4Ks TV-m van, nem is tud nagy FPS-t nem is játékra van kihegyezve, én szeretem. Jelenleg egy XBOX 360-t nyúzok.
Ezt az XBOX-t is ~2011-2012 környékén vásároltam, tehát termékciklus végén. Nem vagyok nagy játékos egyáltalán, multizni sem multizok. Jelenleg az XBOX-ot évente 5-6 hétvégén bekapcsoljuk barátnőmmel, és elvagyunk COD-dal, London 2012 olympics-szal és Red Dead Redemption, Tropico és GTA kombóval.Az egyetlen dolog ami miatt elgondolkoztam egy 'újabb' konzolon, az az, hogy az elmúlt 5 évben nem jöttek már ki játékok, és vagy mondjuk 5-10 játék, amit a következő 5 évben szeretnénk játszani. Nem várok nagy névre egyáltalán. Engem az érdekelne, hogy ilyen minimális igények mellett szerintetek melyik megoldás lenne pénzügyileg legolcsóbb?
Az alábbi opciók jutnak eszembe:
1,Xbox Series S + 5-10 játék - Az se baj ha xbox one-re írt játékot futtatok
2,Használt Xbox One (melyik verzió?) + használtan játékok
3,Használt PS4 + használtan játékok.Sajnos nem vagyok képbe, hogy mi mennyibe kerül, havi előfizetési díjakkal se vagyok tisztába. Mit gondoltok melyik lenne a legolcsóbb, és a legjobb a következő 5 évre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest