- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2052 üzenetére
"Gyíkemberek, mint a laposföld, gratulálok, megint sikerült valami érdemi cáfolattal előállni."
Én csak alkalmazni próbáltam syberia gondolatmenetének vázát, ami kb. az alábbi:
1. A kormány ismeri az igazságot az <állításról>.
2. Ha az <állítás> nem lenne igaz, akkor a kormány már az orrunk alá dörgölte volna.
3. Mivel nem tett ilyet (hanem lapít), ezért az <állítás> nyilvánvalóan igaz.syberia posztja esetén az <állítás> természetesen az volt, hogy <a covid oltás ártalmas, de legjobb esetben is hatástalan>. Én viszont ezt lecseréltem arra, hogy <gyíkemberek léteznek>. Ha az érvelés logikailag rendben van, akkor mindkét állítás esetén működnie kell(ene).
Amúgy persze (szerintem) az érvelés nincs rendben logikailag. Először is a kormány nem virológiai szakértő, hiba vannak meg neki a nyers adatok, sokra nem megy vele. (Ha te megkapnád a CERN összes mérési adatát, mire mennél vele?) Másodszor, ha tudná is az igazságot (mert megkérdezte pl. a tudósoktól), akkor sem feltétlen mondaná el. (Mert a téma általában nem kívánatos, vagy túl bonyolult, vagy vitákat gerjesztene, stb. És persze minek is tenné: ha a kormány azt mondaná, hogy a covid oltás a legnagyszerűbb találmány a kerék feltalálása óta, akkor te elhinnéd?)
P.S. Gondolom mindenki tudja magáról, hogy gyíkember-e (lásd 1. pont fentebb). Rákerestem itt a topikban, és senki nem jelentette ki eddig magáról, hogy nem gyíkember (2. pont). Azaz ezt a topikot csak gyíkemberek látogatják (3. pont)...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2052 üzenetére
Ó, én nagyon lelkes olvasója lettem szakacsarpad(tm)-nek. Sőt mindig átböngészem a kommenteket is, mert egy aranybánya, pl.
"https thepeoplesvoice tv top-pilot-testifies-bill-gates-is-fumigating-cities-with-mood-altering-chemtrails/"
Vagy pl.
"2025 január tól kötelező invazív vizsgálat. Belenyúlásos. Szűrésnek hazudják."De a kedvedért válaszolok majd syberiának "rendesen", ha lesz időm.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest