Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LOTR

addikt

sziasztok

a történet:
    elmentem ofotérthez szemvizsgálatra és megkaptam a vizsgálat eredményét kinyomtatva, majd ott egyből meg is kérdeztem, hogy akkor ez alapján meg is tudom majd rendelni a lencséket? (mert láttam, hogy furák a számok), ekkor jött a válasz, hogy igen, csak a papíron szereplő adatokat így és így kell kivonni egymásból/értelmezni... hogy megkapjuk, hogy valójában milyen lencsét is kell választani
    az eredmény az lett, hogy sajnos csak a rendelés megérkezése után derült ki, hogy csak félig sikerült tájékoztatniuk, mert nem lettek jók a lencsék... amikor másodszor mentem vissza, hogy mondják meg mi lehet a probléma, akkor már egy másik kolléganő fogadott, aki meg is lepődött, hogy ilyen felemás tájékoztatást kaptam csak

a lényeg az egészben, hogy most van 2 doboz kontaktlencsém, amik nekem nem jók, mindegyikből 1-1db hiányzik, ha a maradék valakit esetleg érdekel, szerintem meg fogunk tudni egyezni
    köszi

2 db havi lencse maradt:
    Biofinity Toric (3 db lencse)

Erősség (D/PWR): -1.00; Cilinder (CYL): -1.75; Tengely (AXIS): 90°; BC: 8.70; DIA: 14.50;
    lejárat 2025-07-31

29 db napi lencse maradt:
    1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 db lencse)
    Erősség (D/PWR): -1.00; Cilinder (CYL): -0.75; Tengely (AXIS): 90°; BC: 8.50; DIA: 14.50;

lejárat 2025-09-01

Új hozzászólás Aktív témák