Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• skracy

újonc

válasz ferkoboy #3304 üzenetére

Szia Ferkó!

Ígértem visszajelzést - hát, itt vagyok... :) Úgy tűnik, ez így bevált, jó lesz. Vagyis cseppentek pár perccel a behelyezés előtt, és jól becsepegtetek a kivétel előtt is egy 10-15 perccel. Nem állítom, hogy teljesen megszűntek az említett tünetek (kivétel után enyhe szúrás, szárazság érzés), de jelentősen csökkentek, alig érezni valamit (nem mind a két szememnél, és nem mindig jelentkezik). Ezzel már én "ki tudok békülni", a napközbeni kényelemért és éles látásért cserébe. Illetve ezt a módszert én is tudom - a kedvező tapasztalatok alapján - ajánlani mindnekinek, aki hasonló problémával találkozik.

Viszont a S. U. továbbra sem vált be nekem, nem kényelmes a használata, így maradok a Refresh-nél. Illetve kaptam próbára egy Gelone nevezetűt - ezt nem ismerem, nem is hallottam róla... Tudsz vagy tud valaki erről valamit mondani? Váltogatni nem nagyon akarom, ami bevált, viszont kidobni is sajnálom (ha egyszer már van), ha jó/ajánlja valaki. Persze, ha nem pozitívak a vélemények róla, akkor kuka... :)

üdv: skracy

Új hozzászólás Aktív témák