Aktív témák
-
erhas01
tag
válasz
Qorthral #264 üzenetére
udv:
kosz
mazsolaztam giannitol is hat...
ram 17 giannitol
monitor 40
vga 10 giannitol
combo 8 giannitol
procci 30 giannitol
hdd 14 giannitol
haz + tap 12
floppy 2
alaplap 25
168 brutto ( intel ) eros huha... az arra
eger + bill
van mit faragni.
eszembe jutott ennyiert futja egy laptop is ujan.
holnap megkerdezem, mert vasarnap lesz az otp kupa 5km gyerekeknek ott lesz mindenki, remelem az eso nem esik!
udv: erhas01
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Qorthral #199 üzenetére
Szerintem gyakorlatilag mindegy, hogy melyik a hangosabb, egyiket se fogod hallani...:) Amúgy talán az Arctic, mint informátoraid is mondták, de mondom, szvsz lényegtelen...
Alvin szerintem visszafelé halad az időben, először a gépét downgrade-elte A64-ről, most meg a képe ''ugrik vissza''. A hozzászólásaid száma és az itt eltöltött idő mikor csökken majd?:D
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Qorthral #188 üzenetére
Mi sose?
Jó halk lesz a géped:). Nekem is kéne valamit csinálni, mert aludni már nem az igzi mellette...:t
Biztos akar majd ajánlani egy X600-ast, mert az az új szériából van, olcsóbb, és aki nem foglalkozik a témával, azt hiheti, hogy mivel újabb és magasabb a számozása (10600), biztos sokkal jobb is:)) -
tkesy
addikt
1 kicsit +késve, és a topicot át nme olvasva:B én kb ilyet raknék össze az Aquából.... :
Abit KV8-PRO,AMD64,VIA K8T800,800FSB,SATA,6ch hang,G LAN,FireWire - 18900 Ft
AMD Athlon 64 2800+ processzor OEM - 28640 Ft
512MB 400MHz PC3200 DDR RAM, HYNIX - 13800 Ft
512MB 400MHz PC3200 DDR RAM, HYNIX - 13800 Ft
NEC 2510A +/- 8X DualLayer R/RW OEM DVD író - 14160 Ft
120GB Seagate 7200rpm SATA150 8MB cache winchester - 16800 Ft
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV +DVI Dobozos - 29760 Ft
ház+táp - 25600 Ft
Sound Blaster Live 5.1 OEM hangkártya - 4720 Ft
GlacialTech 7200 hűtő AMD 64 3,7Ghz - 3580 Ft
Samsung 1,44 FDD - 1720 Ft
Logitech magyar Internet billentyűzet FEKETE - 3600 Ft
Logitech OEM M-BJ58 Optikai 2g /fekete/ - 3480 Ft
19'' LG 900B monitor -garanciajeggyel (SN) - 40920 Ft
Össz: br.: 274350
Maradt + 25E hangfalra (mert az nincs benne)
Szvsz a konfig gyenge pontja: VGA és a hangkártya...
Ui.: + a Hynix-ek kicserélésére mert most olvasom, hogy aztat nme szereti az A64...
[Szerkesztve] -
Csigapa
tag
válasz
Qorthral #116 üzenetére
Egy kis támogatás:
Öreg cad-es vagyok, a 19-es monitor nagyon kell, és bent 21-esen dolgozom az már nem feltétlen.
A cd vagy dvd író is alapvető, archiválni, vagy csak egyszerűen rajzokat hozni vinni. Egy 20-30 MB-os Archicad rajzon már nem lepődik meg senki. Én cd-írót vettem első körben azt ugyebár mindenki tudja olvasni.
A +512 ram pedig - majd - jól fog jönni.
Videókártyával kapcsolatban pedig ha tényleg Archicad-ezni fogsz nézz utána a kompatibilitásnak az Graphisoftnál, úgy emlékszem a 9600-asokkal nem voltak jóban, de azóta már lehet hogy megoldották. Mellesleg cad-hez a 3d-s teljesítmény egyáltalán nem kell (na jó egy kis OpenGL azért jól jön), egy Gf2 mindenre elég, úgyhogy döntsön a játékokra való alkalmasság.
Én lehet hogy a házon spórolnék egy kicsit, nekem az Antec nagyon bejött, a tápjaik is jók, és mostanában akciózzák őket. És milyen szépek...
Hang: az alaplapi akármi egy jó fülessel durvább élmény mint bármelyik kis zsebkendőnyi 5(6-7-8).1 Max Pain 2 éjszaka fülessel... :Y -
Atlantis
veterán
Hangrendszert, hangkártyát én is elhagynám. Látom, hagytad magad rábeszélni Ati kártyára, szerintem az 5900XT jobb lenne, de te tudod. 2D-s tervezéshez igazából mindegy. Egérnek szerintem nem kell nagyon fullos darab, hacsak nem vagy HC gamer, elég egy A4Tech egér is, olcsóbb és tervezéshez, általános használathoz bőven elég. Monitorból nézd még az Iiyama monitorokat, valamivel jobbak, mint a Samsung.
-
maszat
senior tag
[OFF]Videókártya
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV +DVI Dobozos - 37200 Ft
Inkább az FX 5900XT [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=46118&arc=f[/L]
És egy teszt: [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=340[/L][OFF]
Akkor off, bár nem túl meggyőző a 9600 XT az ára miatt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Ha tervezel,akkor sztem nem árt egy nagy monitor.Nem tom mivel terveznél,de gondolom valami nagy érzékenységű egér is kéne.Látom az ati mellett döntöttél,sztem okés.A hangkártya,hangfal párosítást nem értem;akkora nagy szükés van rá?Nem kötözködni akarok,csak kérdem.Me ha nem,azt belelehetne rakni a monitorba.Elvégre a vonalak nem dalolnak!:))
-
Keitaro
addikt
Utána kell turkálnom áraknak és hétvége van. Hét elején megdoblak mailben egy ajánlattal, megpróbálom a lehető legjobbat kihozni 300k-ból.
De szerintem egy erős 19-es monitor jól jöhet. Meglátjuk, hogy fér bele. Egy dvd-írót is megpróbálok belesúvasztani, mert én nagyon szívom a fogam, hogy nincs, alig várom, hogy legyen, szal szvsz neked is jól jönne :DDD -
-
LukE
veterán
nem azert, mert annyira gaz, csak ha hangkartya+fal helyett most veszel egy jo monitort (en most mar 19'' ala se szivesen mennek, de ez persze csak az en szemelyes velemenyem), akkor azzal elleszel par evig, ha nem akarsz nagyon cserelni.
Hangkutyut meg fejleszted akkor, amikor van ra keret.
jah, es 160-as HDD, tippre parK HUF van a 120<>160 kozott, es minden HDD kicsi lessz elobb-utobb:D
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
A 9800pro a jó választás,ha nem akarsz mddolni.Bár a 9800 256 mb rammal,már jobban megfontolandó.Lehet,hogy jól jön majd a +128 mega ram.-de lehet,hogy a pro nagyobb teljesítménye a nyerő.De ha tudod moddolni az se-t,akkor az a jó választás;bár ez rizikós,vagy sikerül vagy nem.Én a pro-t venném.Vagy keresnék a ph-n belül.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Hát a doom 3-hoz már néha kevés a 9600xt.Olyan 800*600-ban egy mediumot talán megengedhetsz magadnak.:)A 9800 már jobb.Nem akarlak semmire rábeszélni,de ha csendet akarsz és szebb képet akkor az ati.Ha nem zavar a zaj(köztudott,hogy ezek elég zajosak) és kell a teljesítmény akkor az nvidia.
-
Latyakos
aktív tag
Én csak 2 dolgot emlitenék.
1.Ha a két vidkari közül kell választani akkor szvsz ati.
2. A dvdrom mellé vagy helyett mindenképp egy cd vagy dvdiro beszerzése, ha tényleg tervezni akarsz, a mentés abban az esetben mindennél fontosabb.
Mod.: És még beletennék komolyabb 3d-s munka esetén egy kis -mondjuk min. 512mb- ramot még.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest