- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Itt is gratulálok, nehéz lett volna jobbat összeszedni a kategóriájában:C!
Ez Keitaronak is szól:D -
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Vadászmenyét #244 üzenetére
Pontosan.:)
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Vadászmenyét #242 üzenetére
:)
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Vadászmenyét #240 üzenetére
Amiket te írtál, azok Socket A-sok, ez pedig Socket 754-es... Szal a kérdésnek így nincs sok értelme...
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #217 üzenetére
Ja, még 1kis off! Mi van a konfigoddal??
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #212 üzenetére
Szép:)). Remélem, ennyit legalább kihúzok a 6800-zal, mostanában nem ez a jellemző rám:t Valahogy mindig kell valamit fejlesztenem...:)
Asszem nagyon elvetemültek vagyunk, hogy hajnali 1/4 2-kor is fórumozunk:t
Na OFF OFF, ON ON...:)
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #210 üzenetére
Mondanám, hogy drukkolok, de ellenségesen hangzana:D Azért drukkolok a jó értelemben:C
Lehetne mérni a HW-elemek élettartamát AlvinHSZ-ben;] Hol tart most a 9800Pro?:)) Gyanítom, hogy 25000 körül már nem lesz meg:D -
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #206 üzenetére
Akkor még a géped elöl is bannolni fognak;]! Nincs új rang, akik felfedezik ezt a hibát a rendszerben, meg kell halniuk;].
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Qorthral #199 üzenetére
Szerintem gyakorlatilag mindegy, hogy melyik a hangosabb, egyiket se fogod hallani...:) Amúgy talán az Arctic, mint informátoraid is mondták, de mondom, szvsz lényegtelen...
Alvin szerintem visszafelé halad az időben, először a gépét downgrade-elte A64-ről, most meg a képe ''ugrik vissza''. A hozzászólásaid száma és az itt eltöltött idő mikor csökken majd?:D
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Qorthral #188 üzenetére
Mi sose?
Jó halk lesz a géped:). Nekem is kéne valamit csinálni, mert aludni már nem az igzi mellette...:t
Biztos akar majd ajánlani egy X600-ast, mert az az új szériából van, olcsóbb, és aki nem foglalkozik a témával, azt hiheti, hogy mivel újabb és magasabb a számozása (10600), biztos sokkal jobb is:)) -
-=V3rthil=-
őstag
Hi!
Itt vagy? Bocs, hogy nem írtam vissza, de egy büdös buznyák sincs a kártyámon:DDD Remélem, nem tántorítottak el a 9800Pro-tól, én nem tudok jobbról ebben az árkategóriában!! -
-=V3rthil=-
őstag
Na lassan indulok, majd élőben megdumáljuk a dolgokat:). Nemtom, miket, majd kitalálom;]
-
-=V3rthil=-
őstag
Szép kis konfig lesz:))
Vegyél 5.1-es fülhallgatót, egy elborult pillanatomban komolyan elgondolkodtam rajta:DDD Mekkora poén már!:)) -
-=V3rthil=-
őstag
Hali!:)
Na, nagyjából átfutottam a dolgokat. A monitorodért nagyon foglak ám irigyelni, asszem nekem is kell majd egy 19-es síkképcsöves;]
A hangkártya tényleg kihagyható így első körben, igazából az is csak játékhoz kéne. Ezt már mondtam párszor, de megint elmondom : én a helyedben vennék itt a PH!-n egy 9800Pro-t garival mondjuk 45k-ért, nem olyan nagy plusz, a hangkari árából ki is jön, és sokkal értékállóbb kártyát kapsz a pénzedért. Az Audigy meg ráér később, gondolom azért 8-10e Ft-ot még rászánsz később is:)). Hangfalak közül Genius SW 5.1 HT szerintem. A +512mb ramot is mondtam, mint sokan mások, de ez is relatíve kisebb beruházás, lehet később is (ha majd játszani/tervezni akarsz, mert egyik se most azonnal lesz, ha jól vettem ki szavaidból). Na így elsőre ennyi. Bye:).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest