- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Totyi
őstag
Ha tervezel,akkor sztem nem árt egy nagy monitor.Nem tom mivel terveznél,de gondolom valami nagy érzékenységű egér is kéne.Látom az ati mellett döntöttél,sztem okés.A hangkártya,hangfal párosítást nem értem;akkora nagy szükés van rá?Nem kötözködni akarok,csak kérdem.Me ha nem,azt belelehetne rakni a monitorba.Elvégre a vonalak nem dalolnak!:))
-
Totyi
őstag
A 9800pro a jó választás,ha nem akarsz mddolni.Bár a 9800 256 mb rammal,már jobban megfontolandó.Lehet,hogy jól jön majd a +128 mega ram.-de lehet,hogy a pro nagyobb teljesítménye a nyerő.De ha tudod moddolni az se-t,akkor az a jó választás;bár ez rizikós,vagy sikerül vagy nem.Én a pro-t venném.Vagy keresnék a ph-n belül.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Hát a doom 3-hoz már néha kevés a 9600xt.Olyan 800*600-ban egy mediumot talán megengedhetsz magadnak.:)A 9800 már jobb.Nem akarlak semmire rábeszélni,de ha csendet akarsz és szebb képet akkor az ati.Ha nem zavar a zaj(köztudott,hogy ezek elég zajosak) és kell a teljesítmény akkor az nvidia.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged