- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
Totyi
őstag
Ha tervezel,akkor sztem nem árt egy nagy monitor.Nem tom mivel terveznél,de gondolom valami nagy érzékenységű egér is kéne.Látom az ati mellett döntöttél,sztem okés.A hangkártya,hangfal párosítást nem értem;akkora nagy szükés van rá?Nem kötözködni akarok,csak kérdem.Me ha nem,azt belelehetne rakni a monitorba.Elvégre a vonalak nem dalolnak!:))
-
Totyi
őstag
A 9800pro a jó választás,ha nem akarsz mddolni.Bár a 9800 256 mb rammal,már jobban megfontolandó.Lehet,hogy jól jön majd a +128 mega ram.-de lehet,hogy a pro nagyobb teljesítménye a nyerő.De ha tudod moddolni az se-t,akkor az a jó választás;bár ez rizikós,vagy sikerül vagy nem.Én a pro-t venném.Vagy keresnék a ph-n belül.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Hát a doom 3-hoz már néha kevés a 9600xt.Olyan 800*600-ban egy mediumot talán megengedhetsz magadnak.:)A 9800 már jobb.Nem akarlak semmire rábeszélni,de ha csendet akarsz és szebb képet akkor az ati.Ha nem zavar a zaj(köztudott,hogy ezek elég zajosak) és kell a teljesítmény akkor az nvidia.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest