Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Most elmesélek valamit, amire nem vagyok büszke.
Megjött az LF240. Be is üzemeltem, minden rendben volt. Észre vettem, hogy az egyik magom 10 fokkal melegebb a többinél. Leszedtem a pumpát, raktam még egy kis pasztát és vissza. Felraktam a VRM hűtésem is, mert a hűtéscsere miatt nem volt fent. Bekapcsoltam a gépet, ami lassan bootolt a szokásoshoz képest, majd újraindult. Ez megtörtént párszor, de az OC számlájára írtam az egészet. Elég sok időbe telt, mire komolyan vettem a post screenen a CPU over temperature error hibát, majd megnéztem biosban és valóban ott volt pirosan, hogy 94 fok, és nőtt. Nem tudom, hogy én voltam-e olyan hülye, hogy nem raktam vissza a pumpa csatlakozóját, vagy a babrálás közben jött le, de nem volt csatlakoztatva. Még a gumitömlő is forró volt, a pumpa meg átélhetett mindent, amit nem akart. Csatlakoztattam, de jópár újraindítás után se indult a pumpa. Lazítottam a felfogatáson, akkor se. Ekkor elgondolkoztam, mit meséljek a boltnak az 1 napos hűtésről a gari reményében. Végül is az lett a vége, hogy gyors safe defaults reset után a pwr_fan az eredeti 50% helyett 100% kakaót kapott, amitől elindult a pumpa és megnyugtató 30 °C-ra hűtötte a procit. Azóta nincs gond.
Szóval vigyázzatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- További aktív témák...
- ID-COOLING DASHFLOW 240 HóFehér vízhűtés
- Lian Li HydroShift LCD 360TL, Fehér, !!! Akár 40.000ft-ért !!!
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fehér !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Deepcool LT720 WH 360mm (ÚJ)
- Corsair Hydro Series H115i RGB PLATINUM 280mm Radiator Dual 140mm PWM fans Liquid CPU Cooler
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest