Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"20 perc alatt lecseréltem egy RTX3050-en YouTube videó alapján"
Minden lehetséges, de több kavarás. Pl. szembesülhetsz vele, hogy valami belelóg neked, mert a videókártya gyártó arra nem tervez, hogy te lecseréled a hűtést. De igazából nem is ez a lényeg, hanem hogy minek. Ha kell a kraft, akkor nincs más választás. Ha megüti az IGP a szintet, akkor örülünk, mert eggyel kevesebb alkatrész. És CPU torony hűtőből könnyű olyat csinálni, ami nagyon sok W-ot elszállít egy lassan forgó szabványos 12 cm-es ventilátorral.
-
ddekany
nagyúr
Videókártya driverkenél talán csak a nyomató driverek okoznak több gondot... Ez az én életemben is kiterjedt az IGP-re (APU-ra) is. Nem tudom eldönteni, hogy dedikáltakkal volt-e több gond.
Amúgy nekem pont volt olyan nVidia kártya hatókörzetemben, ami bizonyos driver verzió felett heti párat kékhalálozott, de még csak nem is terhelve, hanem desktopon. Na most hogy ennek köze van ahhoz, hogy referencia kártya-e, azt passz.
-
PuMbA
titán
Nálam mindig a valós használati tapasztalat a lényeg
A valóságban pedig nekem több problémám volt Intel iGPU-val vagy AMD APU-val, mint DVGA-kkal. Ha olyan gondtalan élményeim lettek volna APU-val, mint ahogy itt le van írva, akkor maradtam volna, de sajnos nekem nem így történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A valóságban pedig nekem több problémám volt Intel iGPU-val vagy AMD APU-val, mint DVGA-kkal. Ha olyan gondtalan élményeim lettek volna APU-val, mint ahogy itt le van írva, akkor maradtam volna, de sajnos nekem nem így történt.