Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz tkomlosi #23046 üzenetére
Akkor én lemaradtam valamiről...
Nem befejezték a S905 chip támogatását LibreElec-nél?
Eddig úgy tudtam a társtopikból, hogy aki Kodi 18-at akar, annak CoreElec-et kell felraknia a boxra, most akkir ez nem így van? Nem szeretnék CoreElec-et telepíteni...
Tudnál linket adni?[ Szerkesztve ]
-
zodes
aktív tag
válasz tkomlosi #23038 üzenetére
Tudom! Ezt is írtam: "Nagy nehezen frissítettem a LibreElecet, majd letöltöttem és az Update mappába másoltam a legfrissebb Kodit a 18-at. Újraindít."
Te is figyelmetlen vagy, mint ÉnGigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
Kenderice
senior tag
válasz tkomlosi #21847 üzenetére
Kellene. De nem teszi.
Amikor a PVR beállításokban csinálok egy "Adatok törlése"-t, akkor jó lesz a sorrend, de egy újraindítás után megint összekeveri a sorrendet.
Ráadásul a műsorújságot meg az eredeti sorrendhez tölti be, így az is össze van keverve.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz tkomlosi #21724 üzenetére
Igen, Digis a netem. Arra figyelj, hogy a tvheadend-hez külön m3u-t generál! Illetve nekem kellett meg egy ffmpeg is a boxra, még át kellett írnom a kódban az ffmpeg elérési útját /usr/ffmpeg-ről /opt/ffmpeg-re (nem működött a linkelés mert read only a filerendszer).
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz tkomlosi #21719 üzenetére
Nálam egy S905w-n CoreElec-kel tökéletesen szuperál. Tvheadend-del és annak a kliensével használom, de a Simple IPTV Clienttel sem volt baja.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tkomlosi
aktív tag
válasz tkomlosi #21423 üzenetére
nem fagy, most ssh-n htop-ban figyelem, de valamiért annyira belassul az egész box, hogy olyan, mintha lefagyna. az ssh parancsok is percekkel később jelennek meg, mint ahogy beírom.
killall -9 kodi.bin működik, de több perc mire végrehajtjaszerk.: egy idő után végleg kifagy, ha nem lövöm ki az egész kodi-t
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz tkomlosi #21036 üzenetére
hálás köszönet megoldódott,hát úgy érzem jobban bele kell merülni ezekbe a linuxos dolgokba.Az inputstreambe kitöröltem a special://-t,és láss csodát elindult.mégegyszer köszi.
Azért az ilyen kezdőknek egy kis szájbarágós leírás nem ártana,mert komplett linux tanfolyamot végeztem most el,így kb.4 óra alatt sikerült működésre bírnom.[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
-
Bargab
tag
válasz tkomlosi #20728 üzenetére
Megtaláltam a beállításokban, átírtam az általad adott "/storage/.kodi/cdm"-re de így sem működik.
Kell elé a "special://" ?Közben néztem a github linket és a "widevinecdm" rész nekem olyan mintha kínai lenne, nincs valami szájbarágós pontról-pontra telepítési/beállítási sorrend átlag userekre lebutítva?
-
tcsaba007
tag
válasz tkomlosi #20448 üzenetére
Köszönöm.
Belefutottam egy problémába, aminek az okát ugyan nem sikerült felfedni, de a megoldást megtaláltam rá.
Leírom hátha másnál is előfordul. (Nálam több eszközönh is, Coreelec Kodi 18, Win 10 Kodi 17.6)
A gravi után más epg kiszolgálót kerestem.
Ami működött, az 21 !!! órával későbbi műsort hozott be.
Hiába állítottam be a régiót, az időt stb.
A PVR simple client-en belül csak +-12 órával lehet shiftelni az epg-t. Elvileg. Gyakorlatilag nálam ez sem működött.
A megoldás az lett, hogy az m3u listába beírtma a következőt:#EXTM3U tvg-shift=21
Ezzel megoldódott a probléma!
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
maestro87
őstag
válasz tkomlosi #20360 üzenetére
Ez az, hogy be volt állítva. Ha manuálisan újraindítottam (kihúz-bedug), akkor nem kapcsolta be a tv-t. Csak akkor kapcsol át ha Yatse-n elindítok rajta egy filmet.
Sandisk-ből melyiket?
(#20361) Celtis: Köszi, legközelebb így teszek.
Légegérből van valami ajánlott? Olyan kellene aminek a hátulján van billentyűzet és nem bánnám ha világítós is lenne.
-
kmarci25
veterán
-
Jony2420
tag
válasz tkomlosi #19205 üzenetére
hát,hogy bevaljam aj igazat, nekem sem megy ,elég siralmasan van összetákolva ez a HBOGO kiegészitő ( igazán maximális tisztelet a fejlesztő előtt) de van még mit javitani rajta ,ez a verzió olyan Demo, és csak a kodi 18 leilával indul,sajnos, azt hiszem majd a Kodi 19 Neptun-nal fog indulni hibamentesen addigra elkészűl a HBOGO finál verzió
-
megarambo
tag
válasz tkomlosi #19075 üzenetére
Mondjuk KI Pro-t pont nem próbáltam, de KI plus-t, KIII Pro-t igen,annál stabilabb volt, a gyengébb hardver ellenére. Mondjuk a wetek -nél se árt, ha van mentésed, hajlamos összeomlani.(Libreelec) Okos tévézésre jó, olyanok ezek, mint a svájci bicska sok mindenre jó , de egyikben se az igazi. Tvheadend, oscam többször igényelt "beavatkozást" , mint a weteknél.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
zseko
veterán
válasz tkomlosi #16378 üzenetére
Valóban, a stream netes, a felirat meg a gépemen van, így gondoltam. A felirat letöltő ablakot hiába nyitom meg, nem írja ki a stream nevét. Nem látom mire keres rá, így nem tudom mire kellene átneveznem.
Kíváncsiságból hozzáadtam egy könyvtárat amiben sorozatok vannak, mondanom sem kell, amit megtalált és berakott, annak köze nincs az ott lévő sorozatokhoz, és érdekelne honnan szedte, mert hogy az egész gépemen nincs olyan sorozat... De amit megtalált, az legalább megtalálta 3-4x is, minden részt... És persze az egy 1x02 rész az egyik sorozat része, a másik 1x02 rész egy másiké, a harmadik meg egy harmadiké, stb.
Most azzal szenvedek, hogy törölje, a médiatár tisztítása nem segített.Egyelőre nem sikerült megoldanom, hogy a saját feliratot töltse be.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
mamago1972
tag
válasz tkomlosi #15978 üzenetére
Engem is érdekelt, mert nem akartam laptopozni. Most PC előtt vagyok és végig csináltam, amit a linken találsz, azt nem tudom megmondani, hogyan működik egyéb készüléken. Este otthon is megpróbálom.
Szóval egy webböngésző telepítése eddig a megoldás. PC-én annyi történik, hogy kidob a programból windows-os böngészőbe.Egy próbát megér.
Do I make myself clear?
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest