Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Ja, akkor tényleg fw függő. Nálam most 1.1.19 van fent, szerintem ez frissebb mint ami kellene az iptv-hez. De mivel úgyis megy egyszerre a 2 router, nekem tökmindegy hogy a xiaomi vagy a linksys ad netet a boxnak. Így működik most jól, nem piszkálom, így marad
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
brazos
senior tag
-
brazos
senior tag
A TV-je az arc-hdmi-vel van szerelve, ezt eddig is tudtuk, viszont a Pioneer vsx527k erősítője az nem, azon ugyan van egy csomó hdmi bemenet, de azok nem arc-sek. (Pioneer VSX-527-K_manual_EN.pdf)
-
brazos
senior tag
A kérdező azt nem taglalta, hogy az erősítőjét /vagy az Androidos tanox boxát hdmi és vagy optikai kábellel kötötte e a tv-jéhez. Az erősítőn ugyan van optikai IN-bemenet is, de a cucc egy 2012-es darab, az még nem Dolby Atmos kompatibilis. Az erősítőn lévő hdmi bemenetek meg nem arc-sek.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Bármilyen főmenüpont widgettel, pl. filmek csoportja létrehozás az Estuary mod v2-ben.
A médiatárba beszkennelt filmeknél a főmenuben rákattintunk a filmek menüre, majd ott legalul a címkék menüpontra, majd új címke, és adunk neki egy nevet, pl. Mese. Itt rögtön feljön egy ablak az összes beszkennelt filmmel. Egyenként hozzáadjuk amiket akarunk, majd leokézzuk.
Ezután: eszköz >felszín beállítások >főmenü beállítás >főmenü testreszabása, és ott a + jelre katt. A feljövő menüben betallózzuk a videó könyvtár >filmek > címkék > mese mappát (ez amit az elején létrehoztunk a címkénél). Itt alatta beállithatunk címet bélyegképet stb.
Aztán kattintsunk lejebb kategória widget elrejtése - re, Majd lejjebb a widget típus beállítása >widgetek személyreszabáshoz>függőleges panel.Alatta a widget választása : videó könyvtár >filmek >címkék >mese.
Alatta a widget típus >pl. poszter panel.
Alatta rendezési mód pl. Név.
Alatta irány mód pl. Növekvő.Ezzel a metódussal bármilyen menüt létrehozhatunk a főmenüben widgetekkel együtt, filmekkel sorozatokkal vagy bármivel.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Azt hiszem igen.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Vtmk
tag
Mert a digi elvan adosodva es az invitelt mostihakent kezeli. Azert van higy az inviteles ugyfelek mindenhigyan levannak kakalva. Semmi bovites vagy barmi. Mindent feldobott a mobil netre es nem jott be neki. A nyakaban liheg a vidafone telekom osszefogva kifogjak szoritani remelem. Es vegre lesz egy nornalis szolgaltato. Vodafone megette a upct most osszefogott a telecommal legyurik siman.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
consono
nagyúr
Nem, vagy nem teljesen. Meg talán a versenyhivatal mégis visszavonta az engedélyt. Én még akkor váltottam Digire, mikor arról volt szó, hogy egy cég lesznek és meg tudtam tenni hűségidő alatt is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest