- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz ®abstract® #38601 üzenetére
Persze, egyrészt ő készítette a kiegészítőt, tehát látja, hogy mi merre, másrészt nálam több eszközön is 720p a tartalmak 99%-a. Úh. a probléma nem a kiegészítővel van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
Topikgazda
válasz ®abstract® #38603 üzenetére
Van RTL Most+-od? Biztos, hogy aktiválva van? A böngészőben belépve a Profilom -> Aktivált szolgáltatásaim alatt látod? Ilyennek kell lennie:
Ha igen, akkor esetleg, ha privátban megosztod a bejelentkezési adataidat, rá tudok nézni...[ Szerkesztve ]
Alex
-
pilot-csaba
csendes tag
válasz God Vazzeg #38590 üzenetére
Még az is lehet, hogy másik Voda szerveren lógunk, mint a belföldi kollégák, és az csuklott össze.
-
pilot-csaba
csendes tag
Nálam egy Android TV-Box-on ez eleve így működik. Bekapcsolom a BT fülest, és elveszi a HDMI hangot, és megszólal a BT-fülhallgató. Az egy más kérdés, hogy ugyanakkor többnyire lemerevedik a kép (pause), és újra el kell indítani a lejátszást. Szerintem ennek az Androidhoz van köze, és nem a KODI-hoz...
-
pilot-csaba
csendes tag
válasz castiels #38552 üzenetére
3 db Android TV-Box van a közelemben (nálunk + a szülőknél). Mindháromra ma műtöttem fel a HBO MAX-ot, és az első bejelentkezésnél nekem is megakadt. (logot nem néztem) KODI újraindítás után már simán elindúlt. Röviddel utána raktam fel a többire, és azoknál már rögtön elindúlt hiba nélkül. Én ezt account problémának azonosítottam.
-
castiels
addikt
válasz pilot-csaba #38607 üzenetére
Odáig el sem jut hogy account, addon erroral el sem indul.
-
vargalex
Topikgazda
-
cof
veterán
válasz ®abstract® #38611 üzenetére
38593# Sonja
irta,hogy neki van most plus,de megis 540p be nezheti,az a szívás.Közben kiderült, hogy csak úgy hitte hogy van. De már nem érvényes.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
PpenoO
őstag
2.2.29es RTL most nem indul LE 9.2.8on. Nincs időm most logolni, de tegnap reggel ment hiba nélkül. Volt frissítés tegnap óta?
-
blakey
titán
Újra aktíválod és minden probléma megoldódik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
apszi
őstag
válasz pilot-csaba #38606 üzenetére
Értelek, csak az enyém nem androidos, hanem LibreElec-es, és gondoltam hátha van a Kodi saját kiegészítőiben egy kis okos progi, vagy esetleg a Libre kókányolható valamelyest (általam is érthető módon ). Azért köszönöm, körbe nézek még, hátha akad valami.
-
zichie
senior tag
Hogyan lehet az RTL most pluszot beaktiválni? Nekem sehogy sem akar sikerülni. Találtam infót (RTL Most+ szolgáltatók listája), de ez nem sokat segített, mert nem szolgáltatón keresztül szeretnék aktiválni, mivel a Digi (4iG) nincs a listán. Erről semmi infó nincs az Rtl honalpján.
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Onlinefilmek.me addonnal tapasztaltam hibát. Történetesen tegnap óta nem indít el semmit.
Próbáltam Android box-on 19.4-es Kodival, CE-n, és Windowson , ott még 18.9 Leia fut.
Windows-os Log-ot feltöltöttem mega-ra, mert sajnos nem tudom, hogyan tudnám máshogy itt megosztani : [link]
(Az 1160.sor körül van benne a hibáról információ, amennyit én ki tudtam hámozni belőle.)
Ha esetleg lenne valakinek lenne ideje, legyen szíves nézzen rá valamikor.
Előre is köszönöm: Vikman[ Szerkesztve ]
-
-
tomazin
veterán
válasz tomazin #38537 üzenetére
UPDATE: tesztelés közben már a 2. fagyás van, nem lehet végignézni egy filmet, így NEM ajánlom megcsinálni amit leírtam.
Ha másnak is hasonló hasfájása van (x86/64 libreelec 9 chrome hbomax probléma).
A probléma azzal volt, hogy 9-es libreelec volt fent, ehhez pedig a libreeleces addon repo megállt az updatetel, hogy kompatibilis maradjon. A probléma megoldása az volt, hogy updateltem 9ről 10-re a LE-t, ehhez kapcsolódóan updatelődött a LE addon repo is, ott pedig már egy olyan chrome volt amivel megy az hbomax (mondjuk azt hozzátenném, hogy az hbomax webes felülete rendesen megterheli a gépet, míg a netflix simán megy)Ha sok addonod van akkor lehet (biztos) el fog(nak) törni, így backupot érdemes csinálni!
A 9ről 10re update sima volt miután megtaláltam hogy kell:
1. sshval belépünk
2. cd /storage/.update
3. megnézzük van-e valami ebben a könyvtárban, ha igen, akkor töröljük: ls -la
4.Leszedjük a legfrissebb imaget innen
Ez jelen pillanatban így néz ki:
wget https://releases.libreelec.tv/LibreELEC-Generic.x86_64-10.0.2.img.gz
5. Ha letöltődött akkor beírjuk, hogy reboot és megvárjuk amíg updateli magát.Nekem a torrentes addonokat törte csak el, de nekem nincs mindenféle a gépen, csak browser, meg a deluge volt.
Ezután nem indult el a chrome (amit updatelt amúgy), úgyhogy azt beállításostól töröltem és újra felraktam. Ezután ment rendben.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
brazos
senior tag
válasz brazos #38622 üzenetére
Ha webes ellenőrzésképp elmegyek ide, és mondjuk egy friss sorozatot akarnák ellenőrizni(Pickard2) akkor elég sok probléma akad. Kezdve azzal, hogy itt a Pickard2 azonnal átdob erre az oldalra,
és ott a két Waaw oldali lapon pl. az elsőn is, ilyen weboldal ugrik be.
Na, itt ha netán rákattintasz a középső lejátszóra kitett linkre, vagy a lejátszás indításra, azonnal elvisz egy reCAPCHA-val ellátott oldalra és ha ott sikeres vagy, azonnal átdob csomó reklám, és egyéb weboldalra, Unibet, bet, bet365, eToro, stb. és ha van türelmed mindet bezárni, és végigkattintani, akkor, ha szerencséd van, az oldalon végre elindul a webes filmlejátszás, de a feliratok szláv nyelven érhetőek csak el. (Kurva macerás) -
brazos
senior tag
-
jozsef55
lelkes újonc
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mátrix alatt egyik filmes repo keresője sem működött, így vissza tértem leia-ra itt már oké, egyedül a mozicsillag csinálja ha keresek egy konkrét filmre hibát ír ki és semmi, régebben pedig jó volt és elég rossz mert sokat használtam, nem értem hogy valamit én nem csináltam jók vagy alap hiba!
Ja és ha ez még számítana akkor egy mi box 3 és egy mi box 4 en használom!
Előre is köszi a válaszokat üdv és mindenkinek kellemes időtöltést a hosszú hétvégére!
-
jozsef55
lelkes újonc
Igazából a leia alatt ahogy eddig észre vettem minden jó kivéve a mozicsillag kereső nem jó hibát ír ki pedig direkt megnézem utána rendes weboldalon a mozicsillagon amit kerestem és ott megvan csak ezért tettem vissza a leia-t mátrix-ről mert ott szinte majdnem minden ilyen filmes repo keresője ezt csinálta igazából nem tudom melyik repo pontosan de talán a movieshark, a netmozi, és az online filmek ingyen bár mind a két eszközön amelyeken ezeket használom van Chromecast szóval van megoldás csak úgy mégiscsak jobb volt
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz jozsef55 #38630 üzenetére
Továbbra sem értem. Nálam notebookon Arch Linux alatt futó Matrixon, S905 boxokon CE 9.2.8 alatt futó Leia-n és S905X3 boxon CE 19.4 alatt futó Matrixon sincs gond az említett addonok keresésével. Milyen rendszert használsz? Ékezetesen keresel, vagy ékezet nélkül sem jó?
Alex
-
jozsef55
lelkes újonc
Jó persze nyilván nincs elvarva hogy keressék a hivat gyorsan csak felvetettem a problémát, az az igazság hogy van anno volt netflix elofiztesem a kodit talán 2 éve használom utána lehet hogy kalóz meg stb de így már nem láttam értelmét mert itt mindent meg tudtam nézni ami netflixen volt és még pl többet is mert ha egy régebbi filmre voltam kíváncsi vagy egyéb dolgok az nincs fent ezeken a streaming oldalon úgyhogy ha azt nézzük erre nincs hivatalos oldal ahol meg tudná nézni az ember csak ilyen olyan oldalak ugye torrent stb több helyeken hallottam hogy pl a külföldi netflixen majdnem minden film fent van ami az elmúlt x évben jelent meg csak a Magyar ilyen lokalizalt
Igazából annyira nem tudom nem értek hozzá én csak a problémát írtam le hogy ki nem oké
-
jozsef55
lelkes újonc
Akkor nyilván nálam van a hiba vagy valamit én nem csináltam jól inkább mert próbálkoztam több os-en is kíváncsiságból pl sima androidos telefon 12-es rendszer a mátrix ott is ezt csinálta és pl Windows 10-en is próbáltam ott is ugyan ez egyébként a két eszköz amin használtam eddig az egy mi box 3 és 4 mind a kettő ugyan az kb Android TV 9.0 és a kodin belül szeirntem igen élvezetes magyar nyelvű billentyűzet van de leia alatt működött és ott is ugyan az a rendszer volt és a billentyűzet is hát nem tudom passz akkor ezek szerint ez egyedi probléma mert vissza néztem a fórumot és nem találtam ilyen kérdést
-
vargalex
Topikgazda
válasz Arolotifar #38635 üzenetére
És nem ártana a Válasz gombot sem használni, hogy tudjuk mire ír... Bár, nagyjából ki lehet találni.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
jozsef55
lelkes újonc
Röviden az a probléma amit leírtam, azért tettem vissza a leia-t mátrix helyett, mert csak az alatt működött a filmes repo-k keresője a leia alatt egyedül a mozicsillag kereső csinálja ezt ennyi!
Annyira igazából nem vagyok otthon az ilyenben, de 18.9 alatt a mozicsillag jelenleg keresésnél azt írja, hogy "hiba további infó a honlapon" most nem tudom melyik a legfrissebb verzió, talán 19.4 ott az összes ezt csinálja!
Ezért használom a 18.9-est mert ott minden jó kivéve a mozicsillag, pegi már próbáltam újra telepíteni beállítani, de akkor sem!
Csak annyi működik a mátrix alatt szinte mindegyik os-en hogy a repo-bol csak azokat játsza le, ami eleve ott vannak filmet tehát keresni nem lehet! -
vargalex
Topikgazda
válasz jozsef55 #38637 üzenetére
Biztos, hogy ezt az üzenetet írja? Szerintem inkább "További infó a hibanaplóban" lehet az üzenet. Vagy valami hasonló. De jó lenne, ha végre megírnád, hogy pl. a mozicsillagban mit írsz be keresendő kifejezésnek, amire hibát kapsz.
Illetve a kodi logot operációs rendszertől függően itt találod.
Alex
-
brazos
senior tag
válasz jozsef55 #38637 üzenetére
... a mozicsillag jelenleg keresésnél azt írja, hogy "hiba további infó a honlapon" most nem tudom....
Hát én sem, hogy mire gondolsz, mert speciel a mozicsillag-nál simán működik a keresés, egy irtó régi sorozatra kerestem rá, -Az Angyal- simán megtalált 6 évadot, az utolsó, 6. évadban ugyan az első epizód nem lejátszható, de a második már igen, ez pedig azt bizonyítja, nem az addon a hibás. Mondjuk, hogy a megtalált film minőség közel nem HD minőség, de legalább van találata az addonnak. Szóval inkább nálad lesz a hiba.[ Szerkesztve ]
-
jozsef55
lelkes újonc
válasz vargalex #38638 üzenetére
Na mindegy is most már nem érek rá erre ha a probléma ennyire összetett de azért köszi!
Igen egyébként hibanaplót ír, de amit linkeltél elérési út ez ugye AndroidTV, de hiába szedtem le fájlkezelőt mint, mondam annyira nem is értem az egészet meg az elérési útnak mutató mappa amiben gondolom a hibanapló lenne ott azt írja üres!
-
brazos
senior tag
válasz jozsef55 #38640 üzenetére
Kodira amúgy telepíthető a saját tárolójából az ún. logviewer addon, és ehhez nem kell még filekezelőt sem telepíteni, az addon simán mutatja a log file tartalmát, amit te szépen kézzel leírsz, vagy lefotózol....
[ Szerkesztve ]
-
jozsef55
lelkes újonc
válasz brazos #38643 üzenetére
Na mindegy is köszi a segítséget mindenkinek, amúgy meg lett az a fájl, de mivel tv-t van így csak képet tudtam csinálni, az meg szintén nem engedi az oldal feltölteni, onnan beírni meg elég hosszadalmas folyamat lenne!
Talán majd máskor mert, én az ilyen dolgokon nagyon fel tudom húzni magam kell egy kis levegőzés azt hiszem -
brazos
senior tag
válasz jozsef55 #38644 üzenetére
Miért is nem lehet képet ide feltölteni: talán nem nézted meg elég rendesen mire képes ezen válasz író, amibe Te is írogatsz.....
1. elkészítetted a tv-ről a képet, kamerával, telefonnal, bármivel, és lementetted azt a sz.gépedre, arra, amivel ide is írogatsz. Ad.2.
Alul van egy olyan, hogy Képfeltöltés, azon belül a Tallózás, amikor a Te sz.gépeden megkeresed az előbbi kameráról oda mentett képet, majd a Feltöltéssel felteszed ide.(persze nem 4k-s méretben!) Majd ha feltöltötted ide a képedet, akkor alul találsz egy olyan részt-jobbra alul- ahol az első, felvőkockás ikonos Beillesztés ponttal ide a hozzászólásodba tudod beilleszteni az elkészült képremekművedet. Ez a két kép is így lett ide feltöltve. Hajrá, nem nehéz....[ Szerkesztve ]
-
jozsef55
lelkes újonc
Igen ez meg is volt eddig talán ha több időm lesz majd bepötyögöm mert gépen nekem most nincs fent a Kodi mert onnan könnyebben ki lehetne másolni csak tv-n onnan meg nehéz leírni!
Érdekes ezt a hibát írja ki a kép feltöltés kb 50-60% között megáll és!
Nem sikerült kapcsolódni a szerverhez. Ellenőrizd, hogy van-e internetkapcsolatod. A kapcsolódási hibát bizonyos webes HTTPS forgalmat felügyelő vírusvédelmek is okozhatják, pl. BitDefender. Ekkor a webes HTTPS forgalomfelügyelő funkció (pl Scan SSL, SSL/TLS protocol filtering, stb.) letiltásával megoldható a probléma.
Pedig nincsen semmi ilyesmi vírus irtó vagy egyéb az alap defender van!
-
brazos
senior tag
válasz jozsef55 #38646 üzenetére
Ugye figyelmesen megnézted az előbbi képet, mert azon az is ott volt, hogy ide a fórumba csak méretileg korlátozott, és csak bizonyos file formátumú képet lehet feltölteni. Ha már a feltöltés elérte az 50-60 százalékot, akkor tuti hogy nem a Netkapcsolatod a hibás, hiszen a géped már eleve töltött fel adatot, ilyenkor inkább az van, hogy a feltöltött kép mérete túl nagy és ezt nem engedi, és emiatt szakítja meg a kapcsolatot. Én is jártam így már, ezért is tértem át a kis méretű .png képekre, illetve .linux alatt a képlopó - ez windows alatt a képmetsző- nevű szoftver használatra. Persze telefonnal készült képet, ha az túl nagy méretű, akkor azt le kell kicsinyíteni, vagy felteszed egy ingyenes képtárolóra, és azt a linket másolod be a fórumba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest